Julkaisut

Joulunavaus 2023

Julkaistu 17.11.2023 Muokattu 17.11.2023

Suomussalmen Joulunavaus: Jouluista Tunnelmaa ja Vuoden Kasvattaja -palkinto

Suomussalmi valmistautuu jälleen lumoavaan joulunajan avaukseen, kun kylä kokoontuu yhteen juhlistamaan joulun odotusta. Tänä vuonna Suomussalmen joulunavaus tapahtuu perjantaina 24. marraskuuta klo 18, ja jo ennen sitä herkutellaan yhteisellä puurohetkellä alkaen klo 17.30.

Joulupukki, Porot ja Tontut – Lapset Riemuitsevat

Joulupukki saapuu paikalle poroineen ja tonttuineen tuomaan iloa ja riemua lapsille. Lapset saavat mahdollisuuden tavata joulupukin, rapsutella poroja ja nähdä iloisia tonttuja. Tapahtuma tarjoaa unohtumattomia hetkiä perheille ja tuo joulun taian jokaisen sydämeen.

Tapahtuman Järjestäjät: Yhteistyötä Suomussalmen Yrittäjien ja Kunnan Toimesta

Suomussalmen joulunavauksen järjestävät yhteistyössä Suomussalmen yrittäjät ja Suomussalmen kunta. Tämä yhteistyö takaa tapahtuman monipuolisen ohjelman ja tuo yhteen niin paikallisia yrittäjiä kuin koko kyläyhteisönkin.

Tule siis mukaan kokemaan joulun taika Suomussalmen joulunavauksessa 24. marraskuuta klo 18. Nauti puurotarjoilusta, tapaa joulupukki, porot ja tontut, ja jännitä kanssamme Vuoden Kasvattaja -palkinnon saajaa! Yhdessä voimme luoda unohtumattomia hetkiä ja juhlistaa joulun saapumista yhteisöllisyyden hengessä.

Share page: