Uusimmat kunnan tiedotteet ja uutiset

 • 24.5.2024 Muutoksia äänestämisessä

  Suomussalmella on tehty europarlamenttivaaleihin jonkin verran muutoksia äänestysaikoihin, -paikkoihin ja äänestysauton reitteihin. Pääkirjaston kiinteässä ennakkoäänestyspaikassa äänestysajat ovat lyhyemmät kuin edellisessä presidentinvaalissa alkuvuodesta. Kirjastoauto äänestysautona kiertää perinteiseen tapaan kylillä, mutta pysähdyspaikkoihin on tullut muutoksia. Varsinaisena vaalipäivänä Pohjoisen Suomussalmen äänestyspaikka on myös muuttunut.

 • 22.5.2024 Huoltajilta hyvää palautetta Suomussalmen kouluille

  Huoltajat antoivat hyvää palautetta Karhulanvaaran koulun ja Ruukinkankaan yhtenäiskoulun toiminnasta järjestetysä perusopetuksen huoltajakyselyssä, kouluarvosanana hyvä 8,5. Perusopetuksen huoltajakysely on osa Suomussalmen perusopetuksen toiminnan arviointia ja kehittämistä. Käyttäjäpalautetta kerätään vuorovuosina huoltajilta ja oppilailta. Lue lisää uutisesta!

 • Lapsiparlamentin nuori puheenjohtaja osoittaa nuijalla saliin päin, hänen vierellään vaaleatukkainen nainen hymyilee, etualalla nuori kokouksen sihteeri istuu läppärin edessä ja hänen viereensä on kumartunut tummahiuksinen nainen papereita kädessään.
  22.5.2024 Lapsiparlamentti järjestää elokuvapäivän ja heijastinkampanjan

  Suomussalmen lapsiparlamentin kevätkauden kokouksessa päätettiin mm. järjestää syksyllä lasten elokuvapäivä, heijastinkampanja ja logon piirustuskilpailu.

 • Kuvituskuvana kirjoja, sinisen värilaatikon päällä teksti Kainuun kirjamessutSuomussalmella 16.-17.11. Toivo tai ehdota kirjailijavierasta!
  21.5.2024 Yleisö saa esittää kirjailijatoiveita Kainuun kirjamessuille

  Kainuun kirjamessut järjestetään Suomussalmella 16. –17.11.2024. Ohjelman valmistelun tueksi järjestäjät haluavat kuulla lukevan yleisön toiveita kirjailijavieraista. Ehdotuksia tai toivomuksia saa esittää sunnuntaihin 2.6.2024 saakka. 

 • Kartta Ämmänsaaren keskusta-alueesta, uuden nopeusrajoituksen alue merkitty vaaleanpunaisella.
  21.5.2024 Ämmänsaaren alueen nopeusrajoitukseksi 30 km/h

  Ämmänsaaren keskustan alueen aluenopeusrajoitus alennetaan 40 km tunnissa 30 km/h. Muutoksen yhteydessä poistetaan hidasteista ja korotetuista suojateistä varoittavat liikennemerkit. Muutos tulee voimaan, kun aluenopeusrajoitusmerkit on vaihdettu. Lue lisää uutisesta!

Näytä lisää