Uusimmat kunnan tiedotteet ja uutiset

 • 22.11.2023 Kainuu-Koillismaan työllisyysalueen perustaminen etenee

  Valtakunnallinen TE-palvelujen uudistus etenee myös Kainuu–Koillismaan työllisyysalueella. Palvelujen järjestämisvastuu siirtyy kunnille vuoden 2025 alussa. Työllisyysalueen kunnat ovat lokakuun lopussa virallisesti sopineet yhteistoiminta-alueen muodostamisesta. Kainuu Koillismaan työllisyysalue kattaa koko Kainuun sekä Kuusamon kaupungin ja Taivalkosken kunnan. Henkilöasiakas- ja työnvälityspalvelua tarjotaan lähipalveluna jokaisessa työllisyysalueen kunnassa, mutta Kajaanin kaupunki toimii vastuukuntana.

 • Kokouspaikkaa kuvattu takaa ja ylhäältä, näkyy ihmisiä istumassa paikoillaan, etualalla on viisi aikuista henkilö.
  21.11.2023 Lapsiparlamentti koolla ensimmäistä kertaa

  Suomussalmen lapsiparlamentin kaikkien aikojen ensimmäinen kokous pidettiin 21.11.2023 Karhulanvaaran koulun auditoriossa.  Lapsia edustivat Karhulanvaaran koulun oppilaskunnan hallitus ja Ruukinkankaan alakoulun oppilaskunnan hallitus, yhteensä 21 lasta. 

 • 21.11.2023 Päivitetty varoitus heikoista jäistä Ruokojärvellä ja Jumalisjärvellä

  Ruokojärven ja Jumalisjärven hapetinlaitteiden ympärille muodostuu sula-alue, joka voi ulottua pitkälle. Ruokojärven varoalueet merkittiin 17.11.2023, mutta itäinen laite on suljettu.

 • Kuvassa kunnantalon nurkkaa ja teksti Oranssi valaistus kunnantalon A-portaassa viikonlopun ajan!
  21.11.2023 Kunnantalon A-porras valaistaan ensi viikonloppuna oranssilla 

  Suomussalmi osallistuu YK:n kansainväliseen Oranssit päivät -kampanjaan valaisemalla kunnantalon A-portaan oranssilla viikonlopun ajaksi perjantai-iltapäivästä 24.11. alkaen. Oranssi väri symboloi toivoa tulevaisuudesta, jossa elämä ilman väkivaltaa on jokaisen oikeus. Kampanjan aikana merkittäviä rakennuksia valaistaan oranssiksi naisiin kohdistuvan väkivallan esiin tuomiseksi. 

 • Kuvituskuvassa kahvikuppi, jonka päällä teksti Hyvän mielen aamukahvit.
  17.11.2023 Hyvän mielen aamukahvit 29.11.2023

  Suomussalmen kunta järjestää jälleen Hyvän mielen aamukahvitilaisuuden kunnantalon ruokalassa keskiviikkona 29.11.2023. Kahveille ovat tervetulleita kaikki kuntalaiset klo 9–10.  Ennen aamukahveja on mahdollisuus osallistua aamukävelylle, jonne lähdetään kunnantalon pihalta klo 8.30.

Näytä lisää