Kylpylä Kiannon Kuohut
Kulttuuri, vapaa-aika ja nuoret

Kylpylä Kiannon Kuohut

Virkistyskylpylä Kiannon Kuohut sijaitsee keskellä kaunista luontoa, silti lähellä vireän kyläkeskuksen palveluja. Viihtyisä kylpylä ja kuntosali tarjoavat kehon ja mielen virkistystä läpi vuoden.

Allasosasto

Valoisalla allasosastolla on 25 metriä pitkä neliratainen kuntouintiallas, turvallinen lastenallas kahdella vesiliukumäellä sekä vesihieronta-, pore- ja kylmävesialtaat. Suomalaisten saunojen lisäksi on myös yrttihöyrysauna. Kylpylän vieressä olevassa luonnonkauniissa joessa voit käydä ympäri vuoden. Voit nauttia kesäisin luonnonvesiuinnista ja talvisin avantouinnista.

Kylpylän kahvila ja vastaanotto

Kylpylän aulassa on kahvila, jossa voit nauttia pavuista vastapaahdettua kahvia, tuoreita leivonnaisia, jäätelöä sekä muita virvokkeita. Aulassa on myös lapsia ilahduttava pallomeri, iWall-peliseinä sekä ilmainen FreeWifi.

Lippukassalta voit vuokrata ajan golfsimulaattoriin, jossa saat ainutlaatuisen golfelämyksen vuoden jokaisena päivänä. Myös frisbeegolfkiekkoja vuokrataan läheiselle ulkoradalle. Aivan kylpylän nurkalta lähtevät patikkapolku ja talvella valaistu, koneellisesti hoidettu hiihtolatu. Kylpylän vieressä on myös leikki- ja liikuntapuisto Humula.

Yksittäisiä liikuntasalivuoroja voit myös varata kylpylän lippukassalta.

Kuntosali

Suosittu kuntosalimme on hyvin varusteltu. Käytössäsi on monipuolinen valikoima laitteita ja vapaita painoja. Olemme vuoden 2024 alussa uusineet myös muutamia laitteitamme.

Kuntosalille saat halutessasi myös ohjausta. Ohjaajamme laativat henkilökohtaisen kuntosaliohjelman sekä opastavat laitteiden käytössä.

Esteettömyys

Kylpylässämme on huomioitu asiakkaiden esteettömyys ja erityistarpeet. Kulku puku- ja allastiloihin sekä kuntosalille on mahdollista myös hissillä ja halutessasi on käytössä myös erillinen pukuhuone, jossa on oma suihku ja suihkupyörätuoli. Myös saunoihin pääsee pyörätuolilla. Kuntouintialtaaseen ja hieronta-altaaseen pääsee tarvittaessa allashissillä. Inva-WC:t löytyvät allastilojen lisäksi myös aulatiloista.

Meillä voit maksaa myös useimmilla liikunta- ja kulttuuriseteleillä, Smartum-sovelluksella, E-passilla sekä Edenredillä.

Lämpimästi tervetuloa!

 

Tapahtumat

Ajankohtaista

  • 25.1.2024 Kesäuimakoulut 2024

    Kesäuimakouluihin 2024 ilmoittautuminen alkaa 15.4.2024 osoitteessa verkkokauppa.suomussalmi.fi.

Näytä lisää