Julkaisut

Söderbacka-Matikainen Duo tuo jouluista jazzia kulttuuriskenen tähtihetkeen

Julkaistu 13.11.2023 Muokattu 15.11.2023

Ämmänsaaren kirkossa 9.12. klo 18
Söderbacka-Matikainen Duo

Martin Söderbacka - kitara,
laulu Eevalotta Matikainen - kontrabasso

Joulun taikaa ja svengaavaa tunnelmaa tarjoilee Söderbacka-Matikainen Duo järjestämällään "Christmas - jouluinen jazzkonsertillaan". Suomalaisille tutut joululaulut ja amerikkalaiset jouluklassikot saavat konsertissa aivan uudenlaisen ilmeen, kun kontrabasisti Eevalotta Matikainen ja kitaristi-laulaja Martin Söderbacka esittelevät raikkaat sovitukset, jotka vievät kuuntelijat matkalle joulun lumoihin.

Konsertin kokonaisuus on kiehtova sekoitus iloista joulumieltä, rauhaa ja elävyyttä. Duo tarjoilee kuulijoilleen taidokkaita ja herkkiä esityksiä, jotka vaihtelevat instrumentaalisten ja laulettujen kappaleiden välillä. Konsertissa yhdistyvät kauniit melodiat, kontrabasson ja kitaran monisävyiset improvisoidut johdannot sekä kepeät ja svengaavat instrumentaaliset soolot.

Eritoten mieleenpainuva hetki on kauniiden melodioiden väleissä virtaavat vapaat kontrabasson ja kitaran improvisoidut johdannot, jotka luovat ainutlaatuisia äänimaisemia. Duo onnistuu taitavasti tasapainoilemaan herkkyyden ja vauhdin välillä, tarjoten kuulijoilleen monipuolisen ja nautittavan musiikkielämyksen.

"Söderbacka-Matikainen Duon jouluinen jazzkonsertti" on siis oiva tilaisuus sukeltaa joulun tunnelmaan uudenlaisen musiikillisen tulkinnan kera. Tämä kaksikko onnistuu välittämään kuulijoilleen joulun ilon ja rauhan, luoden samalla ainutlaatuisen konserttikokemuksen, joka jää varmasti mieleen pitkäksi aikaa.

Liput 10 eur Suomussalmen verkkokaupasta

Share page: