Julkaisut

Kunnan kulttuuritapahtumat talvella 2024

Julkaistu 26.12.2023 Muokattu 27.12.2023

Suomussalmen kulttuuritarjonta kukoistaa tulevana vuonna, kun Teatteri Retikka avaa ovensa monipuolisille ja viihdyttäville esityksille. Alkuvuoden kohokohdat tarjoavat huumoria, taikuutta ja musiikkia kaikenikäisille. Tässä muutama tapahtuma, joita et halua missata!

Taikuri Puijon Torvi - Hauskaa Taikuutta Koko Perheelle! 27.1.2024 klo 14 - Teatteri Retikka

Luvassa on unohtumaton taikashow, kun Taikuri Puijon Torvi saapuu viihdyttämään Suomussalmen yleisöä. Esitys on täynnä hulvatonta huumoria, osallistavaa taikuutta ja taianomaista tunnelmaa. Lapset ja aikuiset voivat odottaa naurua, ihmetystä ja mahdollisuutta osallistua tempauksiin. Ja muista: jos et naura, saat rahasi takaisin!

Ukrainalainen Tanssi- ja Lauluryhmä Gutsulia - Tanssien Virtuoosista Väri-iloa! 9.2.2024 klo 18 - Teatteri Retikka

Helmikuussa Suomussalmelle saapuu Gutsulia, ukrainalainen kansallinen laulu- ja tanssiyhtye, jonka esitys tarjoilee häikäiseviä liikkeitä, virtuoosihyppyjä ja tanssien dynamiikan muutoksia. Värikäs ja energinen esitys valloittaa yleisön ainutlaatuisella taidokkuudellaan.

Matti Patronen - Koomista Stand Upia Kelpo Tyyliin! 16.2.2024 - Teatteri Retikka

Stand up -koomikko Matti Patronen saapuu Suomussalmen Teatteri Retikkaan tarjoamaan hulvattoman hyvän mielen shown. Yli kymmenen vuoden kokemuksella Patronen pitää yleisön naurusta sekä aivastuksista, tarjoillen uusia tarinoita ja tuttuja hulvattomia juttujaan. Nauti ilta rennossa ilmapiirissä ja anna Kelpo version itsestään valloittaa sinut!

Edu Kettunen - Laulujen Tarinat Välkkylän Kino -kiertueella! 22.3.2024 klo 18 - Teatteri Retikka

Edu Kettunen saapuu Suomussalmelle tarjoamaan ainutlaatuisen musiikkielämyksen. Välkkylän Kino -kiertueella Kettunen vie yleisön laulujensa tarinoihin, jotka voivat olla kuin pieniä elokuvia. Kettusen lämmin lauluääni ja taitava kitaransoitto yhdistyvät projisointeihin luoden unohtumattoman konserttielämyksen.

Suomussalmen kulttuuritarjonta on täynnä elämyksiä, ja nämä tapahtumat ovat oiva tilaisuus viettää iltaa naurun, taiteen ja musiikin parissa. Liput näihin unohtumattomiin esityksiin kannattaa varata ajoissa, sillä ne lupaavat olla koko perheen ja ystäväporukan suosikkeja keväällä 2024.

Liput kaikkiin tapahtumiin löytät kunnan verkkokaupasta
verkkokauppa.suomussalmi.fi

Share page: