Matkailupalvelut

Suomussalmen matkailutoimisto - Visit Suomussalmi ylläpitää kunnan matkailuneuvontaa palvellen matkailijoita ja kuntalaisia vuoden ympäri.

Matkailutoimisto on avoinna talvikaudella ma–pe klo 9–16 ja kesäkaudella päivittäin.

Matkailutoimistosta saa neuvoja ja vinkkejä onnistuneen loman viettoon sekä maksuttomia esitteitä ja karttoja kunnan alueelta. Jaossa on myös julkaisuja valtakunnallisesti kiinnostavista matkailukaupungeista ja -kohteista sekä kansallispuistoista. 

Matkailutoimiston henkilökunta avustaa mielellään myös ryhmien matkaohjelmien suunnittelussa. Toimistolta voi varata päteviä matkailuoppaita kiertomatkoille kunnan eri kohteisiin ja ryhmien Kianta-laivaristeilyt Ilmari Kiannon Turjanlinnaan. Myytävänä on myös erilaisia koruja, Suomussalmen seudusta kertovia kirjoja, Hossan kansallispuiston karttoja, Hossan vesiretkeilyoppaita sekä postikortteja ja -merkkejä.

Matkailutoimiston löydät Jalonniemi-talosta, Viitostien (E63) varrelta, aivan Suomussalmen keskustan (Ämmänsaaren) tuntumasta osoitteesta Jalonkaarre 5 89600 Suomussalmi. Jalonniemi-taloon ja matkailutoimistoon on esteetön kulku.

Lue lisää Suomussalmen kunnan matkailupalveluista osoitteesta visitsuomussalmi.fi (klikkaa ikonia alla avataksesi sivun uuteen ikkunaan!).