Sivistyspalvelut

Sivistyspalvelujen tehtävänä on turvata kuntalaisten elämänlaadun ja tiedon tason kohottaminen luomalla monipuoliset koulutusmahdollisuudet ja edellytykset harrastus- ja virkistystoiminnalle sekä kuntalaisten innostaminen elinikäiseen itsensä kehittämiseen päämääränä aktiivinen, omatoiminen ihminen.

Sivistyslautakunnan toimialaan kuuluvat

Varhaiskasvatus, perusopetus, toisen asteen lukiokoulutus, kansalaisopisto, taiteen perusopetus, kirjasto-, kulttuuri-, liikunta– ja nuorisopalvelut. 

Kunnantalo B-rappu, 2. krs

Sivistysjohtaja Teemu Piirainen, puh. 040 688 4545

Toimistosihteeri Irene Mäkeläinen, puh. 044 777 3223

Palvelusihteeri Niina Hoppendorff (perusopetuksen oppilasasiat)
puh. 044 777 3180

Palvelusihteeri Tarja Kela (perusopetuksen koulukuljetukset)
puh. 044 777 3212

Ajankohtaista

 • Kuvituskuvassa viininpunaisella pohjalla kunnan logo, tyylitelty Suomen kartta, johon Suomussalmi merkitty ja teksti Avoin työpaikka.
  30.5.2024 Avoimia työpaikkoja Suomussalmen kouluissa

  Suomussalmen kunta hakee määräaikaisiin työsuhteisiin kielten pt. tuntiopettajaa, osa-aikaista koulunkäyntiohjaajaa, kokoaikaista koulunkäyntiohjaajan vuorotteluvapaan sijaista ja vakituista varhaiskasvatuksen erityisopettajaa.  

 • 22.5.2024 Huoltajat antavat hyvän arvosanan Suomussalmen kouluille

  Huoltajat antoivat hyvää palautetta Karhulanvaaran koulun ja Ruukinkankaan yhtenäiskoulun toiminnasta järjestetysä perusopetuksen huoltajakyselyssä, kouluarvosanana hyvä 8,5. Perusopetuksen huoltajakysely on osa Suomussalmen perusopetuksen toiminnan arviointia ja kehittämistä. Käyttäjäpalautetta kerätään vuorovuosina huoltajilta ja oppilailta.

 • iso joukko ylioppilaita ryhmäkuvassa.
  3.5.2024 Vuoden 1984 ylioppilaat kokoontuvat heinäkuussa

  Suomussalmen lukiosta vuonna 1984 valmistuneet kokoontuvat heinäkuussa muistelemaan.

Näytä lisää