Kianta-Opisto

 • Julkaistu 2.4.2024 Kianta-Opiston kevätnäyttelyt Kianta-Opiston kevätnäyttelyt Suomussalmen ja Hyrynsalmen toimipisteillä avautuvat ensi viikolla.
 • Puolilähikuvassa silmälasipäinen henkilö katsoo kuvaajaa. Taustalla näkyy koulun ruokalan pöytiä ja tuoleja.
  Julkaistu 19.3.2024 Hyvää palautetta Kianta-Opistolle asiakaskyselyssä Vuodenvaihteessa toteutetussa Kianta-Opiston asiakaskyselyssä pyydettiin arvioimaan muun muassa tiedottamista, kurssien antia, toteutustapaa, opetusmateriaaleja ja välineitä, opettajien asiantuntemusta ja opetustyyliä sekä kurssin sisältöä. Kautta linjan selkeä enemmistö arvioi eri osatekijät vähintään hyviksi. Lähes jokainen vastannut arvioi kurssin olleen yleisarvosanaltaan joko kiitettävä tai hyvä.
 • Julkaistu 18.3.2024 Rakua ja muita savustusmenetelmiä -lyhytkurssi Tällä keramiikan erikoiskurssilla perehdytään Ulla Harjun opastuksella erilaisiin raku- ja savustusmenetelmiin.
 • Julkaistu 15.3.2024 Lusikasta luotua -lyhytkurssi Pe-la 5.4.-6.4.2024 järjestetään kurssi, jolla voit kierrättää kauniit hopea- ja alpakkalusikat uusiksi koruiksi tai valmista teräsaterimista tuulikellon. Voit valmistaa kurssilla esim. korvakoruja, sormuksia ja rannekoruja. Opettajaksi on tulossa Leila Kyngäs-Teeriniemi.
 • Julkaistu 7.3.2024 Luento: Kasvata ruokaa ruukuissa ja viljelylaatikoissa Ruoka- ja luonnontuoteasiantuntija Kirsi Sahrman-Hauhia ProAgrialta tulee luennoimaan ruukkuviljelmän ja viljelylaatikon perustamisesta 20.3.2023 klo 17-19. Tervetuloa kuuntelemaan Alvariin!
 • Julkaistu 7.3.2024 Metsästäjätutkintoon valmentava koulutus Metsästäjätutkintoon valmentava koulutus järjestetään 11.3. - 15.3.2024 yhteistyössä Suomussalmen riistanhoitoyhdistyksen kanssa. Ilmoittautumiset ennakkoon Kianta-Opistolle tai kurssipaikalla ilmoittautumislomakkeella.
 • Kianta-Opiston asiakaskysely, kuvituskuva.
  Julkaistu 18.12.2023 Kianta-Opiston asiakaskysely Asiakaskyselyn vastausaika on päättynyt. Kiitos kaikille vastanneille!
 • Kirjailija Satu Rämö islantilaisessa maisemassa. Rämö seisoo huonokuntoisella tiellä. Taustalla näkyy vuoren seinämää, jossa on tunnelin aukko. Taustalla näkyy myös vähän merta.
  Julkaistu 3.10.2023 Kirjailijavieraana Satu Rämö