Julkaisut

Töissä Suomussalmella! -rekrytilaisuus ke 1.11.2023

Julkaistu 10.10.2023 Muokattu 10.10.2023

Töissä Suomussalmella! -rekrytilaisuus kutsuu saman katon alle sekä työnantajat että työnhakijat. Tilaisuus järjestetään Teatteri Retikan aulassa (Jalonkatu 1) ke 1.11.2023 klo 14–17.

Ensimmäistä kertaa Suomussalmella järjestettävä Töissä Suomussalmella! -rekrytilaisuus kutsuu saman katon alle sekä työnantajat että työnhakijat. Tilaisuuden tavoitteena on, että työnhakija löytää työpaikan ja työnantaja löytää työntekijän. Tilaisuus järjestetään Teatteri Retikan aulassa (Jalonkatu 1) ke 1.11.2023 klo 14–17.  

Suomussalmen kunnan työllisyyden kuntakokeilu on järjestänyt aiemmin syksyn aikana kaksi tilaisuutta työttömille työnhakijoille, ja tämä rekrytilaisuus on jatkoa tapahtumasarjalle. Ensimmäisen tilaisuuden teemana oli työllisyyspalvelut tutuksi ja toisen koulutuspalvelut tutuksi.  

Tässä kolmannessa tilaisuudessa kohderyhmä laajentuu työttömistä työnhakijoista kaikkiin työnhakijoihin ja työnantajiin. Tilaisuuteen osallistuvat myös 9-luokkalaiset ja lukiolaiset, joten työnantajilla on hyvä mahdollisuus esitellä nuorille ensi kesän työpaikkojaan.  

Tällä hetkellä tilaisuuteen ilmoittautuneet työnantajia ovat: Finlandia Candy Oy,  Hossan Luontokeskus, Loma-Hossa, Kairest Oy, K-Market Herkkukirsikka, K-Supermarket Suomussalmi, Mehi Oy, Metsänhoitoyhdistys Kainuu, Teboil Turjanhovi ja Suomussalmen kunta. Mukana tapahtumassa ovat myös Kainuun TE-toimiston yritys- ja työnantajapalvelut sekä Suomussalmen TE-toimiston ja kuntakokeilun henkilöasiakastyötä tekevät työllisyysasiantuntijat ja -ohjaajat. 

Kaikki yritykset ja organisaatiot ovat tervetulleita tilaisuuteen, vaikka tällä hetkellä ei avoimia työpaikkoja olisikaan tarjolla. Ilmoittautuminen 25.10. mennessä miia.moilanen@suomussalmi.fi, puh 044 777 3126  

Tavoitteena on saada tapahtumasta perinne, jonne osallistujia tulisi jopa Kainuun ulkopuolelta.  

Share page: