Julkaisut

Olga Kannoeva koordinoi ReiNo-hanketta

Julkaistu 13.6.2024 Muokattu 14.6.2024
Lähikuvassa siniseen paitaa pukeutunut henkilö nojaa mäntyyn ja toinen käsi koskettaa puuta.

ReiNo-hankkeen, eli Rethinking North – Ympärivuotisuus matkailun menestystekijäksi -hankkeen projektikoordinaattorina on kesäkuun alkupuolella aloittanut Olga Kannoeva. 

Kolmevuotinen hanke käynnistyi viime vuoden lopulla, ja siksi ensimmäiset työpäivät ja viikot kuluvat perehtyessä siihen, mitä hankkeessa on suunniteltu tehtäväksi ja mitä hankkeen puitteissa on jo tehty, sekä pohtiessa projektikoordinaattorin omia visioita projektin suhteen. Hahmottamista hankkeen näkökulmasta vaatii myös se, että matkailualalla on otettava monia seikkoja huomioon ja toimijoita on paljon. 

Olga Kannoeva on matkailun ammattilainen, alan korkeakoulututkintoja löytyy peräti kaksi. Monipuolista työkokemusta alalta hänellä on jo viitisentoista vuotta, alkaen oppaan ja tulkin tehtävistä aina eri ryhmille suunnattuun markkinointiin ja palvelujen kehittämiseen. Markkinoinnissa erityisen kiinnostuksen ja osaamisen osa-alue on sosiaalisen median hyödyntäminen. 

Hankkeen päätavoitteena on matkailualueen ympärivuotisuuden kehittäminen sekä kansainvälisen tunnettuuden vahvistaminen.  “Keinoja toteuttaa se on paljon”, hän toteaa. 

Matkailun ohella käsityöt ovat olleet Olgan intohimoja aina. Ensimmäiset opaskeikkansa hän teki opiskellessaan artesaaniksi Piippolan käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksessa. Kianta-Opiston käsityöryhmien ohjaus Hyrynsalmella jatkuu. 

Olgan perheeseen kuuluu teini-ikäisen pojan lisäksi villakoira, jonka kanssa hän lenkkeilee. Lenkkeilyn lisäksi metsässä kulkeminen, marjastus ja sienestys ovat tapoja rentoutua arjen kiireiden keskellä. 

“Käsitöiden teko on myös yksi tärkeimmistä harrastuksistani”, hän painottaa. 

Lue lisää Rethinking North -hankkeesta täältä.

Kuva: Metsässä kulkeminen, marjastus ja sienestys, ovat Olga Kannoevan tapoja rentoutua. Kuvaaja Tuula Leskinen.

Artikkelia päivitetty 14.6.2024 klo 8.30: lisätty linkki hankkeen sivulle. 

Share page: