Julkaisut

Tulevia tilaisuuksia ja koulutuksia yrittäjille 

Julkaistu 8.3.2024 Muokattu 8.3.2024
kuvituskuvassa samat tiedot kuin tekstissä, lisäksi neljän asiantuntijan kasvokuvat ja Ely-keskuksen ja TE-palvelluiden logot.

Suomussalmelainen yrittäjä - tule keskustelemaan yrityksesi kehittämistoimista ja rahoitusmahdollisuuksista 26.3. Seurahuoneelle! 

ELY-keskuksen ja TE-palveluiden yrityspalvelut jalkautuvat Kainuun kuntiin keväällä 2024. Suomussalmella asiantuntijat vierailevat tiistaina 26.3. Päivä alkaa aamukahvitilaisuudella kahvila-ravintola Seurahuoneella (Kauppakatu 7) klo 9–11.  ELY-keskuksen ja TE-palveluiden asiantuntijat kertovat yritysten kehittämisen rahoitusmahdollisuuksista, yrityspalveluista ja kansainvälistymisestä. Asiantuntijat ovat Mari Möttönen, Pauli Tervonen, Nina Vikkula ja Sanna Karjalainen. Aamukahvitilaisuuden jälkeen asiantuntijat ovat tavattavissa kunnantalolla klo 12–15 ja sopivat mielellään tapaamisia yrittäjien kanssa tuohon iltapäivään.  

Tilaisuuden järjestelyistä vastaa Suomussalmen kunnan elinvoimapalvelut, ilmoittaudu tilaisuuteen perjantaihin 22.3. mennessä sähköpostilla miia.moilanen(at)suomussalmi.fi.  

Muita maksuttomia koulutuksia yrittäjille 

TE-palvelut järjestävät säännöllisesti maksuttomia koulutuksia ja valmennuksia, joihin voi osallistua etänä, ja joista on jälkikäteen saatavilla myös tallenne. Koulutuksia löytyy niin aloittavalle yrittäjälle kuin jo pidempään toimineille yrittäjille.  Koulutustarjonta löytyy TE-palveluiden sivuilta tai kysymällä paikallisesta TE-toimistosta. Myös Suomussalmen kunnan yrityspalveluista voi kysyä apua koulutuksiin hakeutumiseen. 

Kevään aikana yrityksen omistajavaihdosta suunnitteleville on tarjolla tapahtumia, jotka tarjoavat ajankohtaista tietoa ja tukea niin ostajille kuin myyjille. Aiheina tiistaina 12.3.2024 klo 8–12 “Yrityskaupan rahoitus ja sopimukset” ja 9.4.2024 klo 8–12 “Yrityskaupan jälkeen: mistä kasvu syntyy”. Tapahtumat alkavat Tietotiistailla, johon voi osallistua etänä Teamsissa tai paikan päällä Business Konttorilla Kajaanissa. Tapahtumien järjestelyistä vastaavat yhteistyössä Kainuun Yrittäjät, Kainuun ELY-keskus, Kainuun TE-palvelut ja Kajaanin kaupunki. Lue lisää osoitteesta: https://businesskainuu.fi/verkostoidu/tapahtumat/

Lähes kuukausittain toistuva Imago-valmennus auttaa yrityksiä luomaan houkuttelevan ja halutun työnantajamielikuvan. Valmennuksen aikana järjestetään kolme valmennustapaamista kahden kuukauden aikana. Valmennuksessa pureudutaan vahvan työnantajamielikuvan ja yrityskulttuurin perusteisiin, osaajien löytämiseen ja houkutteluun sekä onnistuneen rekrytointiprosessin kulmakiviin. Lisätietoa valmennuksesta osoitteesta:  https://toimistot.te-palvelut.fi/web/imago

Share page: