Julkaisut

Keskustelutilaisuus työnantajille täsmä- ja osatyökykyisen työllistämisestä 

Julkaistu 8.4.2024 Muokattu 8.4.2024

Suomussalmen kunnan työllisyyspalvelut järjestää työnantajille keskustelutilaisuuden täsmä- ja osatyökykyisten työllistämisestä keskiviikkona 15.5.2024 klo 9–11 ravintola Kultaisessa Kukossa.

Suomussalmen kunnan työllisyyspalvelut järjestää työnantajille keskustelutilaisuuden täsmä- ja osatyökykyisten työllistämisestä keskiviikkona 15.5.2024 klo 9–11 ravintola Kultaisessa Kukossa (Kauppakatu 4, Suomussalmi). 

 Tilaisuudessa työllisyysohjaajat Kaija Seppänen ja Outi Karjalainen kertovat, miten työllisyyspalvelut voivat tukea työnantajia täsmä- ja osatyökykyisten työllistämisessä. Tilaisuudessa ovat mukana myös IPS - Sijoita ja Valmenna! -hankkeen työntekijät Veli-Pekka Kontio ja Tiina Kela Kainuun hyvinvointialueelta. 

Täsmätyökykyisellä henkilöllä on jäljellä osa työkyvystään, mutta halua ja motivaatiota työskennellä. Kuka tahansa meistä voi joutua tilanteeseen, jossa työkyky vähenee esimerkiksi sairauden tai vamman vuoksi. Täsmätyökykyisiä henkilöitä ovat kehitysvammaiset, pitkäaikaissairaat, vakavasta sairaudesta toipuvat henkilöt, erityistä tukea tarvitsevat ja pitkäaikaistyöttömät sekä henkilöt, joiden työ- ja toimintakyky on alentunut vamman, sairauden tai sosiaalisten syiden vuoksi. Työtehtävien ja työaikojen mukauttamisella myös täsmätyökykyinen pystyy työllistymään.  

Tervetuloa keskustelemaan ja kuulemaan tärkeästä ja meitä kaikkia koskettavasta aiheesta! 

Tarjoiluja varten pyydämme osallistujia ilmoittautumaan maanantaihin 13.5. mennessä miia.moilanen(at)suomussalmi.fi tai p. 044 777 3126. 

Share page: