Julkaisut

Valtuuston kokoa esitetään pienennettäväksi 

Julkaistu 29.5.2024 Muokattu 29.5.2024

Suomussalmen kunnanhallitus esittää maanantaina 3.6.2024 kokoontuvalle valtuustolle, että valtuutettujen lukumäärää pienennetään nykyisestä 31 valtuutetusta 27 valtuutettuun. 

Valtuusto saa päätettäväkseen myös äänestysaluejaon muutoksen. Jos ehdotus menee läpi, olisi Suomussalmella jatkossa kaksi äänestysaluetta nykyisen kolmen sijaan. Äänestysalueiden vähentämistä perustellaan mm. vaalisalaisuuden säilymisellä, sillä presidentinvaalin 2024 toisen vaalin vaalipäivänä Pohjoisen Suomussalmen äänestysalueella oli vain 35 äänestäjää. 

28.5.2024 kokoontunut kunnanhallitus käsitteli valtuuston hyväksyttäväksi myös henkilöstöraportin ja hyvinvointikertomuksen viime vuodelta. 

Kunnanhallitus esittää valtuustolle eron myöntämistä Iiro Kemppaiselle teknisen lautakunnan varajäsenyydestä ja varavaltuutetun tehtävästä. Valtuuston on valittava Marko Väyryselle uusi varajäsen tekniseen lautakuntaan. 

Näätälän entinen koulurakennus pannaan myyntiin huutokaupat.comiin. Kiinteistöllä on entisen koulurakennuksen lisäksi asuntolarakennuksia ja muita talousrakennuksia. Osa rakennuksista laitetaan myyntiin purkukuntoisena. 

Kunnanhallituksen kokouksen asialista ja pöytäkirja löytyvät Dynasty-palvelusta osoitteesta:  

https://suomussalmi10.oncloudos.com/cgi/DREQUEST.PHP?page=meetings&id=1 

Linkki avautuu uuteen ikkunaan ja Dynasty-palveluun.

Share page: