Julkaisut

Teknisen lautakunnan päätöksiä 14.12.2023

Julkaistu 19.12.2023 Muokattu 19.12.2023

Suomussalmen tekninen lautakunta päätti vuoden viimeisessä kokouksessaan 14.12.2023 mm. asettaa Linnanrannan ranta-asemakaavan muutoksen ehdotuksen nähtäville. Lautakunta hyväksyi myös vuosittain laadittavan kaavoituskatsauksen.

Suomussalmen tekninen lautakunta päätti vuoden viimeisessä kokouksessaan 14.12.2023 mm. asettaa Linnanrannan ranta-asemakaavan muutoksen ehdotuksen nähtäville. Kaavamuutoksen on tavoitteena rakennuspaikan käyttötarkoituksen muutos sekä rakennusoikeuksien ja kaavamääräysten päivittäminen. Kaavamuutoksen luonnos oli nähtävillä lokakuussa. 

Lautakunta hyväksyi myös vuosittain laadittavan kaavoituskatsauksen, jossa tuodaan esille kunnassa ja maakunnan liitossa vireillä olevia ja lähiaikoina vireille tulevia kaava-asioista. 

Lautakunta antoi vastauksensa veneenlaskupaikasta tehtyyn valtuustoaloitteeseen ja kuntalaisaloitteeseen, jossa ehdotettiin matkailijoille ja mökkiläisille tarkoitetun vedenottopisteen ja pyykinpesumahdollisuuden järjestämistä. Kunta ei lähde edistämään kumpaakaan aloitetta. 

Ympäristölupamääräysten noudattamatta jättämisestä seuraa uhkasakkoa paikkakunnalla toimivalle yritykselle.   

Kokouksen pöytäkirja liitteineen täältä. Linkki avautuu Dynasty-palvelussa uuteen välilehteen.

Share page: