Julkaisut

Opettajien paikkoja auki 

Julkaistu 27.6.2024 Muokattu 27.6.2024

Suomussalmen kunta etsii määräaikaista valmistavan opetuksen opettajaa, äidinkielen ja kirjallisuuden lehtorin viransijaista ja varhaiskasvatuksen erityisopettajaa.

Määräaikainen valmistavan opetuksen opettaja: 

Haemme määräaikaista valmistavan opetuksen opettajaa 6.8.2024 alkaen, ja ainakin heinäkuun loppuun 2025 saakka. Tehtävän aloitus voidaan tehdä tarvittaessa sopimuksen mukaan. Tehtävä saattaa jatkua myös lukuvuodelle 2025–26, jos valmistavan opetuksen kohderyhmään kuuluvia oppilaita on kunnassa. Valmistavan opetuksen oppilaat ovat lähtökohtaisesti juuri maahan muuttaneita lapsia, jotka eivät osaa vielä suomen kieltä. 

Tehtävä sijoittuu hallinnollisesti Ruukinkankaan koulun yhteyteen. Valmistavan opetuksen toimitilat saattavat vaihtua lukuvuosittaisen tilanteen mukaisesti. Lukuvuoden 2024–25 toiminta tapahtuu Ruukinkankaan koulun vieressä sijaitsevissa Suomussalmen lukion tiloissa hyödyntäen osittain Ruukinkankaan koulun tiloja.  

Odotamme tehtävää hakevalta henkilöltä luokanopettajan tai erityisluokanopettajan kelpoisuutta. 

Hakuaika päättyy 31.7.2024. 

Äidinkielen ja kirjallisuuden lehtorin viransijaisuus: 

Haemme Ruukinkankaan koulun äidinkielen ja kirjallisuuden lehtoria viransijaisuuteen, joka alkaa 6.8.2024 ja kestää tammikuun loppuun saakka, tosin viransijaisuus saattaa jatkua kevätlukukauden 2025 loppuun asti. 

Hakuaika alkaa 17.6.2024 ja on voimassa toistaiseksi, kunnes sijaisuus saadaan täytettyä. Paikka voidaan täyttää heti, jos kelpoinen hakija löytyy. 

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja: 

Varhaiskasvatuksen erityisopettajan (veo) vakinaisen tehtävän hakuaikaa on jatkettu toistaiseksi eteenpäin. Varhaiskasvatuksen erityisopettaja työskentelee koko kunnan alueella kaikissa varhaiskasvatuksen yksiköissä sekä perhepäivähoidossa. 

Lasten kanssa työskentelyn lisäksi työnkuvaan kuuluu henkilöstön konsultointia ja ohjausta arjen kuntouttavien toimintatapojen käyttöön. Perheiden kanssa tehtävä yhteistyö sekä monialainen yhteistyö muiden lasten hoitoon tai kuntoutukseen, kasvatukseen ja opetukseen liittyvien tahojen kanssa on työssä tärkeää.  

Kaikkiin tehtäviin hakeminen ensisijaisesti Kuntarekryn kautta.  

Share page: