Julkaisut

Suorat lennot Kajaanin ja Düsseldorfin välillä alkuvuonna 2025

Julkaistu 18.3.2024 Muokattu 18.3.2024
Talvimaisemassa kuusi läskipyöräilijää, etummaisella pyöräilijällä mustavalkoinen koira hihnassa.

Saksalainen lentoyhtiö Eurowings aloittaa tammikuussa 2025 suorat viikoittaiset reittilennot Düsseldorfista Kajaaniin talvikaudeksi 2025. Reitti lennetään kerran viikossa lauantaisin kymmenen viikon ajan.     

Kainuun Liiton, Kajaanin kaupungin ja Sotkamon kunnan rahoittaman ja KAMKin hallinnoiman Suorat kansainväliset lentoyhteydet Kajaaniin -hankkeen puitteissa keskustelut lentoyhtiön kanssa aloitettiin kesällä 2023.  

Hankkeen tavoitteena oli saada avattua suoria lentoyhteyksiä matkailubrändi Arctic Lakelandin alueelle. Suomussalmi kuuluu brändin piiriin. Hanketoimijoiden lisäksi lentoyhtiöneuvotteluissa ovat olleet mukana myös Visit Finland ja Finavia. 

Kajaani–Düsseldorf-lentoreitti on Eurowingsin viides talvikohde Suomessa Rovaniemen, Ivalon, Kittilän ja Kuusamon jälkeen. Lentoyhtiön näkökulmasta Arctic Lakeland Finland onkin nouseva matkailukohde, joka on nyt entistä helpommin saavutettava keskieurooppalaisille matkailijoille erityisesti Kölnin alueelta sekä Hollanin ja Belgian alueilta. Reittilennot mahdollistavat myös kainuulaisten matkustamisen suoralla lennolla Saksaan. 

Tutustu Arctic Lakeland -matkailubrändiin osoitteessa https://arcticlakeland.com/. Linkki avautuu uuteen välilehteen. 

 

Kuvituskuva. 

Share page: