Julkaisut

Ruukinkankaan lähiliikuntapaikan toteuttaa JP-Matic Oy

Julkaistu 15.3.2024 Muokattu 15.3.2024
Kuvituskuvana kuvakaappaus lähiliikuntapaikan aluesuunnitelmasta.

Ruukinkankaan koulualueelle rakennetaan tulevana kesänä monipuolinen lähiliikuntapaikka, jonne tulee pelikenttiä, lentopallokenttä, ulkokuntoiluvälineet ja metsäpolku. 

Lisäksi alueelle rakennetaan pumptrack-rata! Rataa käyttävät etenkin pyöräilijät, mutta kumpareisella radalla voi liikkua myös potku- ja skeittilaudoilla. Termi pumptrack viittaa pyöräilyssä vauhdin kasvattamiseksi käytettävään pumppaavaan liikkeeseen. 

Suomussalmen tekninen lautakunta valitsi urakoitsijan hankkeeseen kokouksessaan 14.3.2024. 

Tekninen lautakunta hyväksyi myös tänä vuonna peruskorjattavien Muikkutien ja Matikkatien katusuunnitelmat. Asukastilaisuus ja maastokatselmus järjestetään ennen töiden aloittamista. 

Lautakunta vahvisti myös eräiden tekniseen toimialaan kuuluvien viranomaistehtäviin liittyvät maksuperusteet ja tehtäviin liittyvät tarkistetut maksut. Päivityksen kohteena olivat kunnan ympäristönsuojeluviranomaisen maksut ympäristönsuojelulain mukaisen luvan, ilmoituksen tai muun asian käsittelystä sekä valvontaohjelmaan perustuvista luvanvaraisen ja rekisteröitävän toiminnan määräaikaistarkastuksista ja niiden muusta säännöllisestä valvonnasta. Lisäksi päivitettiin maa-aineisten ottamiseen liittyvät maksut. Myös konekeskuksen kaluston vuokraushinnat päivitettiin. 

Teknisen lautakunnan kokouksen asialista ja pöytäkirja sen tarkastamisen jälkeen löytyvät täältä. Linkki avautuu uuteen välilehteen Dynasty-palvelussa.  

 

Kuvassa leike Ruukinkankaan lähiliikuntapaikan aluesuunnitelmasta (kokousasian liitteenä). 

Share page: