Julkaisut

Hannu Juntunen vauhdittaa Suomussalmen teollisuutta kasvuloikkaan

Julkaistu 16.5.2024 Muokattu 16.5.2024
Siniseen pikeepaitaan pukeutunut mies seisoo hymyillen lähellä ikkunaa taustallaan vaalea seinä. Puolilähikuva.

Suomussalmen teollisuuden kasvuloikka -hankkeen projektipäällikkönä toukokuun alkupuolella aloittanut Hannu Juntunen luonnehtii itseään insinööriksi, joka tekniikan lisäksi ymmärtää myös yritystoimintaa. Juuri näitä ominaisuuksia tarvitaan vetämään projektia, jossa edesautetaan teollisia investointeja ja uuden liiketoiminnan syntymistä.  

Ensimmäiset yritysvierailut ovat jo takana, ja seuraavat sovittuina. Juntusen tavoitteena on vierailla Suomussalmen teollisissa yrityksissä vielä ennen lomakauden alkua.  

Aikoinaan Kajaanin teknillisestä oppilaitoksesta insinööriksi valmistuneella Juntusella on monipuolinen työhistoria, johon sisältyy mm. Nokiaa, ulkomailla työskentelyä, yritystoimintaa ja viimeksi kaksivuotinen pesti Kajaanissa useammassa EU-rahoitteisessa KAMK:n hankkeessa.  

Suomussalmen teollisuuden kasvuloikka -hanke tuo suomussalmelaissyntyisen, mutta vuosikymmenet muualla asuneen Juntusen takaisin juurilleen. Kalastelu, metsänhoitotyöt ja muu puuhastelu vanhalla Apajan sukutilalla Vuokkijärven etelärannalla ovat tervetullutta vastapainoa toimistotyölle. 

Lue lisää toukokuun alussa toden teolla käynnistyneestä Suomussalmen teollisuuden kasvuloikka -hankkeesta sen nettisivulta!  

Share page: