Julkaisut

Haemme vakinaiseen työsuhteeseen kirjastovirkailijaa 

Julkaistu 27.6.2024 Muokattu 27.6.2024

Oletko innostunut kirjastopalvelujen monipuolisista tehtävistä? Etsimme vakituista kirjastovirkailijaa 1.10.2024 alkaen osaavaan ja mukavaan joukkoomme Suomussalmen kunnankirjastoon. 

Kirjastovirkailijan monipuolisiin työtehtäviin kuuluu niin asiakaspalvelu- ja kokoelmatyötä, tapahtumien ja asiakasopastusten järjestämistä kuin viestintää ja muitakin kirjastoalan tehtäviä. 

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammatillinen perustutkinto tai korkeakoulututkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu 35 opintoviikon / 60 opintopisteen laajuiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot tai tieto- ja kirjastopalvelujen ammattitutkinto. 

Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, joustavuutta sekä aktiivista ja itsenäistä työotetta. Kokemus kirjastoalan tehtävistä katsotaan eduksi. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja ja intoa kirjaston palvelujen kehittämiseen. Toivomme myös tieto- ja viestintätekniikan valmiuksia esimerkiksi sosiaalisen median hyödyntämiseen kirjastotyössä. Kokemuksen lasten ja nuorten kirjastotyöstä katsomme eduksi. 

Työaikaan sisältyy säännöllistä ilta- ja lauantaityötä. Kirjastovirkailijan tehtävä täytetään vakinaisesti 1.10.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työssä noudatetaan toimistotyöaikaa (36,25 h). Suomussalmen kunnassa on käytössä työhyvinvointietuus ePassin kautta sekä mahdollisuus työsuhdepolkupyöräetuuteen. 

Palkkaus määräytyy KVTES:n ja kunnan palkkajärjestelmän mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2474,82 euroa, jonka lisäksi tulevat mahdolliset työkokemuslisät. Suomussalmen kunnassa on käytössä myös työsuorituksen arviointiin perustuva henkilökohtainen lisä. 

Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valituksi tulleen on ennen työn aloittamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.  

Hakemukset pyydetään toimittamaan sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Hakemukseen on liitettävä kelpoisuutta osoittavat todistukset ja CV tai ansioluettelo. Alkuperäiset todistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä. 

Hakuaika päättyy 2.8.2024 klo 15.00. Haastattelut toteutetaan viikoilla 32–33. 

Suomussalmen kirjastopalveluihin kuuluvat uudehko kirjastoauto Ranstakka ja pääkirjasto, joka toimii omatoimikirjastona päivittäin klo 7–21. Pääkirjastossa sijaitsevat myös Galleria Kieppi, pysyvä Kianto-näyttely ja kotiseutuarkisto. Olemme osa Kainuun Kainet-kirjastoja ja käytössämme on Aurora-kirjastojärjestelmä. 

 LIsätiedot: 

Kirjastotoimenjohtaja Aino Satama, puh. 044 5811 488, aino.satama@suomussalmi.fi 25.7.2024 asti. 

Share page: