Julkaisut

Matkailuasiantuntija Joonas Borén on aloittanut

Julkaistu 8.5.2024 Muokattu 8.5.2024
Hymyilevä silmälasipäinen henkilö puolilähikuvassa seisoo ulkona, taustalla kuusikkoista metsää ja vähän lumikasoja.

Suomussalmen uusi matkailuasiantuntija Joonas Borén on aloittanut työt heti vapun jälkeen. Kalenteri on jo täyttymässä vauhdilla palavereista ja tapaamisista, myös toimipaikkoihin ja työyhteisöön on tutustuttava, puhumattakaan käynnissä olevista projekteista ja hankkeista! 

Asiat ovat mieluisia, sillä matkailuasiantuntijan toimenkuva sisältää juuri niitä tehtäviä, jotka vastaavat restonomiksi valmistuneen ja yliopistossa matkailututkimusta opiskelevan Joonaksen koulutusta ja mielenkiinnon kohteita. 

Suomussalmi ei ollut Rovaniemellä viime vuodet asuneelle vantaalaislähtöiselle entuudestaan tuttu paikka, vaikka äidin puolelta sukujuuria onkin Kajaanissa. Aktiivinen luonnossa liikkuja on mielissään päästessään koluamaan lähiseudun luontokohteita ja löytämään mielenkiintoisia uusia paikkoja. Kesälle tosin on jo varattu kalastuspainotteinen vaellusreissu Norjaan. 

Joonas Borén kertoo olevansa muutenkin aktiivinen liikkuja ja urheilun yleensäkin olevan lähellä sydäntä. Lenkkeilyn ohella hän pelaa jalkapalloa ja jääkiekkoa. Myös lukeminen kuuluu toimeliaan nuoren miehen harrastuksiin. 

 

Teksti ja kuva: Tuula Leskinen

 

Share page: