Sähköinen ilmoitustaulu

 • 30.5.2024 Valtuusto päättää tulevan valtuuston koosta

  Maanantaina 3.6.2024 kokoontuva Suomussalmen valtuusto päättää esitetystä valtuutettujen määrän vähentämisestä 31 valtuutetusta 27 valtuutettuun. Myös äänestysalueiden määrään ja -jakoon esitetään muutoksia. Kokouksen asialistalla on myös mm. tilinpäätös vuodelta 2023.

 • Kuvituskuvassa käsi pitelee punaista muovimukia valuvan vesihanan alla.
  29.5.2024 Vesilaitos kannustaa kaivonomistajia tutkituttamaan veden laatu

  Suomussalmen vesihuoltolaitos ei tutki yksityisten kaivojen vedenlaatua, mutta kiinteistöjen omistajia ja haltijoita kannustetaan tutkituttamaan kaivoveden laatu. Vesihuolto on koonnut tieto- ja ohjepaketin kaivoveden tutkituttamisesta.

 • 29.5.2024 Valtuuston kokoa esitetään pienennettäväksi 

  Suomussalmen kunnanhallitus esittää maanantaina 3.6.2024 kokoontuvalle valtuustolle, että valtuutettujen lukumäärää pienennetään nykyisestä 31 valtuutetusta 27 valtuutettuun. Valtuusto saa päätettäväkseen myös äänestysaluejaon muutoksen. Jos ehdotus menee läpi, olisi Suomussalmella jatkossa kaksi äänestysaluetta nykyisen kolmen sijaan kaksi. Lue lisää kunnanhallituksen päätöksistä uutisesta.

 • 24.5.2024 Muutoksia äänestämisessä

  Suomussalmella on tehty europarlamenttivaaleihin jonkin verran muutoksia äänestysaikoihin, -paikkoihin ja äänestysauton reitteihin. Pääkirjaston kiinteässä ennakkoäänestyspaikassa äänestysajat ovat lyhyemmät kuin edellisessä presidentinvaalissa alkuvuodesta. Kirjastoauto äänestysautona kiertää perinteiseen tapaan kylillä, mutta pysähdyspaikkoihin on tullut muutoksia. Varsinaisena vaalipäivänä Pohjoisen Suomussalmen äänestyspaikka on myös muuttunut.

 • 22.5.2024 Huoltajilta hyvää palautetta Suomussalmen kouluille

  Huoltajat antoivat hyvää palautetta Karhulanvaaran koulun ja Ruukinkankaan yhtenäiskoulun toiminnasta järjestetysä perusopetuksen huoltajakyselyssä, kouluarvosanana hyvä 8,5. Perusopetuksen huoltajakysely on osa Suomussalmen perusopetuksen toiminnan arviointia ja kehittämistä. Käyttäjäpalautetta kerätään vuorovuosina huoltajilta ja oppilailta. Lue lisää uutisesta!

Näytä lisää

Juuri nyt:

EU-vaalit Suomussalmella

Europarlamenttivaalien ennakkoäänestys alkaa 29.5. varsinaisen vaalipäivän ollessa 9.6. Lue lisää ennakkoäänestyspaikoista ym.

Europarlamenttivaalit Suomussalmella
Vastanneiden kesken arvotaan kirjapalkintoja!

Ehdota kirjailijavierasta Kainuun kirjamessuille!

Kainuun kirjamessujen ohjelman valmistelun tueksi järjestäjät haluavat kuulla lukevan yleisön toiveita kirjailijavieraista. Ehdotuksia tai toivomuksia saa esittää sunnuntaihin 2.6.2024 saakka.

Lomakkeelle tästä
Hiljainen kansa seisoo niityllä kesäisissä asuissa.
Hiljaisen kansan vaatteidenvaihtotalkoot torstaina 6.6.2024

Tule mukaan!

Hiljainen kansa on seissyt nykyisellä paikallaan jo 30 vuotta! Sen kunniaksi perinteiset vaatteidenvaihtotalkoot pidetään juhlavissa merkeissä. Teoksen luoja, taiteilija Reijo Kela tulee myös paikalle. Tule sinäkin!

Lue lisää täältä!
Oikealla kuva kylpylästä, vasemmalla ylhäällä kylpylän logo ja sen alla teksti: Käyhän vastaamassa asiakaskyselyyn osoitteessa suomussalmi.fi/kylpylä Kysely avoinna 9.6. saakka.

Vastaa Kiannon Kuohujen asiakaskyselyyn

Asiakaskyselyssä saa esittää kehittämisehdotuksia mm. tapahtumien ja ohjatun toiminnan järjestämisestä sekä pyydetään arviota mm. aukioloajoista ja hinnoittelusta.

Kyselylomakkeelle tästä

Huomaa nämä ajankohtaiset

 • Kylpylän vuosihuolto

  Kylpylän perinteinen kahden viikon vuosihuolto on jälleen käynnissä, ja altaat ovat kiinni. Kuntosalille pääsee jo torstaina 23.5. alkaen klo 5.

 • Iso joukko urheiluasuisia ihmisiä hölkkää, kävelee tai pyöräilee soratiellä kohti kameraa, oikeassa reunassa on koira hihnassa. Takana on koivuja, joissa on pieni hiirenkorva.
  Raatteen marssi 2024 kuvagalleria

  Katso kuvat 25.5.2024 järjestetystä Raatteen marssista!

  Kuvagalleriaan tästä
 • Kesän kohteet ja tapahtumat

  Parhaat menovinkit Erä-Kainuusta!

  Lue Erä-Kainuu täältä
 • Kuvituskuvassa kolme symbolia ja tekstit ruokapaikat, näe ja koe, majoitus.
  Käyntikohteet, majoitus, ruokapaikat jne. palvelut

  Paikallinen tai matkailija! Täältä löydät ruoka- ja majoituspaikat, nähtävyydet, aktiviteetit ja paljon muuta!

  Suomussalmen matkailutoimisto
 • Ilmari Kianto 150 vuotta

  Suomen kirjallisuuden merkkihenkilöihin kuuluvan Ilmari Kiannon syntymästä tulee tänä vuonna kuluneeksi 150 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi Suomussalmella järjestetään useita tapahtumia.

  Juhlavuoden tapahtumat löydät täältä