Sähköinen ilmoitustaulu

 • 24.4.2024 Kulttuuripassi

  Uusi kuntalainen pääsee kulttuuripassilla maksutta viiteen kulttuuripalveluiden tapahtumaan, kuten konsertteihin ja teatteriesityksiin. Kulttuuripassin haltija saa tuoda mukanaan veloituksetta yhden kulttuurikaverin, -kummin tai -ystävän. Tapahtumat, joihin kulttuuripassi käy, löytyvät aina tältä sivuilta. Kulttuuripassi on henkilökohtainen.

 • 24.4.2024 Suomussalmen Taitotehdas palauttaa ammatillisen koulutuksen Suomussalmelle

  Suomussalmella lanseerataan uusi ammatillisen koulutuksen toimintamalli yhteistyössä Suomussalmen kunnan, Kainuun ammattiopiston (KAO) ja paikallisten yritysten kanssa. Suomussalmen Taitotehdas -hankkeen tavoitteena on tarjota yksilöllisiä ammatillisia koulutuspolkuja ja edistää osaavan työvoiman saantia Suomussalmella. 

 • Taustakuvana Hiljaista kansaa, taivaan kohdalla teksti: 30 vuotta samalla paikalla! Lahjoita kesäinen mekkosi Hiljaiselle kansalle!
  23.4.2024 Kesämekkoja kerätään Hiljaiselle kansalle 

  Hiljainen kansa on sijainnut nykyisellä paikallaan 5-tien varrella jo 30 vuotta! Juhlavuoden kunniaksi kansa halutaan pukea hienoksi, ja perinteiseen vaatekeräykseen toivotaan erityisesti kesämekkoja ja miesten pitkähihaisia paitoja.

 • tausta vaaleanpunainen, kuviona suljetut roskapussit. Sen päällä tumma kampanjan logo ja otsikko Poimi roskat reitiltäsi ja kampanjan verkko-osoite.
  22.4.2024 Suomussalmi on mukana Miljoona roskapussia -kampanjassa

  Suomussalmen kunta on mukana Ylen Miljoona roskapussia -kampanjassa koulujen roskankeruutempauksina toukokuun loppupuolella. Suomussalmen kunta kannustaa kuntalaisia ja kunnassa toimivia yhteisöjä yms. osallistumaan omatoimisesti 5.6.2024 kestävään kampanjaan! Lue osallistumisohjeet uutisesta.

Näytä lisää

Juuri nyt:

Kianta-Opiston kevätnäyttely!

Tervetuloa tutustumaan Kianta-Opiston toimintaan ja lukuvuoden aikana tehtyihin hienoihin oppilastöihin kirjaston Galleria Kiepissä 8.–26.4.2024! Avoinna, kun kirjaston henkilökunta on paikalla (ei siis omatoimiaikoina).

Kuvituskuvassa Ilmari Kiannon kirjoituspöytä Turjanlinnassa ja siinä etualalla kirjoituskone.
Monta juhlavaa tilaisuutta toukokuun alussa! Juhlavuoden suojelija on tohtori Jenni Haukio.

Ilmari Kiantoa juhlitaan isosti

Ilmari Kiannon syntymäpäivän (7.5.) lähestyessä järjestetään Suomussalmella kaksipäiväinen seminaari, juhlakonsertti ja äänitteen julkaisu, Ilmari Kianto -seuran 40-vuotisjuhlat ja Ilmari Kianto 150 vuotta -juhlamessu.

Tutustu ohjelmaan ja osallistu!

Huomaa nämä ajankohtaiset

 • Koira istuu veneessä ja kuvassa toinenkin koira ja höylä. Tekstissä Avoimet ovet! Kianta-opiston puutyö- ja venekurssi. Osoite ja tapahtuman ajankohta.
  Kianta-Opiston puutyökurssin avoimet ovet to 25.4.

  Kirkonkylän entisellä koululla tehdään mm. puutöitä, ja tiloissa harrastetaan myös koirien kanssa. Tule tutustumaan torstaina 25.4. klo 16 - 19 kirkonkylän koululle, os. Mannilantie 6.

 • Miilun 12-vuotissyntymäpäivä

  Tule juhlimaan Miilun syntymäpäivää ja nauti mehusta, kekseistä, tarjouksista ja arvonnasta!

  Lisätietoja
 • Kuvituskuvassa näkyy märkää asfalttitietä ja nurmikkoinen piennar. Tekstissä kehotetaan vastaamaan kyselyyn ja kerrotaan kyselyn aikataulu.
  Vastaa liikenneturvallisuuskyselyyn!

  Kysely koostuu lyhyestä lomakeosiosta, jossa kysytään oman kunnan liikenneturvallisuuden tilasta, jalankulun ja pyöräilyn olosuhteista, omasta liikkumisesta sekä turvavälineiden käytöstä. Kartalle voi merkitä liikenneturvallisuuden kannalta hankalia tai vaarallisia paikkoja sekä kävelyn ja pyöräilyn kannalta tärkeitä kohteita.

  Tästä vastauslomakkeelle!
 • Liikuntapaikat ja latujen huolto

  Suomussalmen ulkoliikuntapaikat kartalla, Fluent-palvelussa. Talvisaikaan täältä löydät latujen ja jääkenttien huoltotilanteet.

  Fluent - liikuntapaikkakartta
 • Miilun kierrätysauto liikenteessä

  Miilun kierrätysautolle voit tuoda puhdasta ja myyntikelpoista tavaraa

  lisätietoja
 • Hiljaisen kansan vaatekeräys

  Hiljainen kansa, on sijainnut nykyisellä paikallaan 5-tien varrella jo 30 vuotta! Juhlavuoden kunniaksi kansa halutaan pukea hienoksi, ja perinteiseen vaatekeräykseen toivotaan erityisesti kesämekkoja ja miesten pitkähihaisia paitoja.

  Lue lisää vaatekeräyksestä
 • Kuvituskuvassa kolme symbolia ja tekstit ruokapaikat, näe ja koe, majoitus.
  Käyntikohteet, majoitus, ruokapaikat jne. palvelut

  Paikallinen tai matkailija! Täältä löydät ruoka- ja majoituspaikat, nähtävyydet, aktiviteetit ja paljon muuta!

  Suomussalmen matkailutoimisto
 • Iso joukko ihmisiä kävelee soratietä poispäin kamerasta. Kuva päällä teksti Raatteen marssi.
  Raatteen marssi la 25.5.2024

  Koko perheen tapahtuma tulee jälleen! Marssitaan yhdessä historiallinen Raatteentie päästä päähän. Sen pituus on 18 km vähäliikenteistä soratietä, ja reitin varrella on huoltopisteitä. Marssin voi juosta, hölkätä, kävellä tai pyöräillä.

  Lue lisää ja ilmoittaudu!