Uusimmat kunnan tiedotteet ja uutiset

 • Hymyilevä, tummaan puseroon pukeutunut henkilö istuu pöydän äärellä. Toinen käsi lepää pöydällä. Hänen takanaan näkyy luentosalin pöytiä ja sinisellä kankaalla verhoiltuja tuoleja. Taustalla näkyy toinen tila, ja avoinna olevan tilanjakaja.
  4.7.2024 Suomussalmen Taitotehdas valmistautuu opiskelijoiden tuloon 

  Toukokuussa käynnistynyt kolmevuotinen Taitotehdas-hanke odottaa ensimmäisiä ammatillisia opiskelijoita jo elokuussa. Yhteisöllisen oppimisen tiloja Sampolan sisäpihalla, osoitteessa Kauppakatu 24–26, sisustetaan parhaillaan.

 • 26.6.2024 Suomussalmen kunta hakee ympäristötarkastajaa

  Haku Suomussalmen kunnassa avoinna olevaan vakituiseen ympäristötarkastajan virkaan päättyy 4.7.2024 klo 12. Haku Kuntarekry.fi:n kautta.

 • Hymyilevä, kirjavaan paitaan pukeutunut henkilö kasvot kameran suuntaan keskustelee selin kameraan olevan lippalakkisen henkilön kanssa, säätila näyttää kuumalta, aurinko paistaa, taustalla näkyy ihmisiä ja ylimpänä sinistä katoskangasta.
  24.6.2024 Suomussalmi on mukana SuomiAreenassa – Rajakunnat esittäytyvät Porin Kansalaistorilla 

  Perinteinen SuomiAreena-keskustelutapahtuma järjestetään Porissa juhannuksen jälkeisellä viikolla, ja tällä kertaa Suomussalmen kunta on myös mukana tapahtumassa. Rajakuntien yhteisellä esittelypisteellä Kansalaistorilla kävijät pääsevät virtuaalivierailulle paikanpäälle kuntiin.

 • 18.6.2024 Suunnitellaan yhdessä koko perheen kulttuuritapahtuma! 

  Suomussalmen osallistavan budjetoinnin yleisöäänestyksessä ylivoimainen voittaja oli koko perheen kulttuuritapahtuma, joka sai yli 40 prosenttia annetuista äänistä. Kakkoseksi tullut katsomopenkkivaihtoehto keräsi äänistä vajaan kolmanneksen. Osallistu kulttuuritapahtuman suunnitteluun, ja kerro, millaisia esityksiä tai ohjelmaa haluaisit nähdä ja kokea. Lue lisää uutisesta!

 • Lähikuvassa lyhyttukkainen ja silmälasipäinen nainen.
  17.6.2024 Perheystävällisyys on organisaation kilpailuvaltti

  Kainuulaisten organisaatioiden positiivinen imago voi olla ratkaisevan tärkeä veto- ja pitovoimatekijä, kun tavoitellaan osaavan työvoiman saamista ja lapsiperheiden muuttamista alueelle. Työn ja perheen Kainuu -hankkeen avulla tuetaan yrityksiä ja kuntia tuomaan esille jo olemassa olevia lapsiperheystävällisiä toimintatapojaan, kehittämään niitä ja löytämään uusia.

Näytä lisää