Työnhakijan palvelut

Työnhakijan palvelut

Suomussalmen kunnan työllisyysohjaajat tukevat ja opastavat työnhakijoita yksilöllisesti jokaisessa työnhaun vaiheessa. Meihin voi olla yhteydessä myös toisella paikkakunnalla asuvat Suomussalmelle muuttavat tai muuttoa suunnittelevat paikkakunnalta töitä hakevat. 

Kartoitamme yhdessä asiakkaan kanssa asiakkaan toiveiden ja elämäntilanteeseen sopivat ratkaisut ja ohjaamme tarvittaessa eteenpäin työllistymistä ja työkyvyn edistäviin sosiaali-, terveys- ja kuntoutuspalveluihin.

Autamme ja ohjaamme työnhakijaa tarvittaessa lyhyt - ja pitkäkestoisiin työllistymistä edistäviin tai ammatillista osaamista lisääviin koulutuksiin ja valmennuksiin.

Tavoitteena on tukea työnhakijoita työmarkkinoille pääsemisessä ja työnantajia löytämään sopivia työntekijöitä.

Tarjoamme työnhakijoille ja työnantajille työkykykoordinaattorin palveluita ja työnhakijoille nepsy-valmennusta ja eläinavusteista ohjausta. Lisäksi tuemme opiskeluiden aloittamisessa sekä tarjoamme työpaikalla tapahtuvaa ohjausta ja tukea. 

Työnhakijaksi ilmoittaudutaan Oma asiointi -palvelussa tai soittamalla valtakunnallisen henkilöasiakaspalveluun puh. 0295 025 500