Koulutus

Koulutukset ja valmennukset tukevat ja edistävät työnhakuasi työnhakijana.  Työttömänä työnhakijana voit kouluttautua uudelle alalla, hankkia lisäkoulutusta olemassa olevan osaamisen tueksi tai saada tukea työnhakemiseen. 

Työvoimakoulutus tarjonnassa on mm. tutkintoon johtavia koulutuksia, korttikoulutuksia, yrittäjäkoulutuksia, sekä ammatillista osaamista lisääviä lyhytkestoisia koulutuksia.

Työnhakuvalmennuksia järjestetään sekä verkko- että lähiopetuksena mahdollisuus on myös yksilövalmennukseen. Työnhakuvalmennuksessa vahvistat työnhakutaitojasi ja saat valmiuksia työhaastatteluun ja oman osaamisesi esille tuomiseen esimerkiksi CV:n kautta. Uravalmennuksessa saat tukea oman työ- ja opiskelupolkusi rakentamiseen. Ajankohtaiset valmennuksiin löydät linkin alapuolelta. 

Työmarkkinatorilta löydät laajasti tietoa eri koulutuksista sekä tavoista opiskella joko täyspäiväisesti tai työn ohella sekä miten voit turvata toimeentulosi opiskelun aikana. Pääset alla olevasta kuvakkeesta Työmarkkinatorin sivuille.