Julkaisut

Aurausavustusten ilmoitus- ja hakuaika päättymässä

Julkaistu 26.1.2024 Muokattu 26.1.2024

Jos aiempina vuosina aurausavustusta saaneet eivät vielä ole ilmoittaneet jatkosta tälle talvikaudelle, on siitä ilmoitettava tekniset@suomussalmi.fi tai p. 040 688 4535 tai p. 044 025 2903. Uusien hakijoiden on täytettävä hakemuslomake tammikuun loppuun mennessä. Lue koko tiedote!

Kapea soratie mäntymetsän keskellä.

Uudet hakijat täyttävät hakulomakkeen. Ne tiekunnat, jotka eivät ole koskaan aiemmin hakeneet aurausavustusta, tekevät hakemuksen verkosta löytyvälle hakemuslomakkeelle tammikuun loppuun mennessä.   

Aikaisempina talvikausina tukea saaneet ilmoittavat jatkosta puhelimitse tai sähköpostilla. Jos aiempina talvikausina aurausavustusta saaneet haluavat avustusta myös tälle talvikaudelle, on muistettava ilmoittaa jatkosta puhelimitse tai sähköpostitse. Ilmoitus on tehtävä aiemmista vuosista poiketen jo tammikuun loppuun mennessä.   

Ilmoitusta ei tarvitse tehdä, jos se on jo tehty. Aiemmin aurausavustusta saaneiden ja jo syksyllä ilmoituksena tehneiden, sekä mahdollisesti jo tälle talvikaudelle tukea saaneiden, ei tarvitse tehdä uutta ilmoitusta. 

Aiemmin avustusta saaneiden ilmoitukset jatkosta tälle talvikaudelle 2023–2024 tehdään joko soittamalla Meiju Moilaselle, puh. 040 688 4535, Esa Moilaselle, p. 044 025 2903 sähköpostitse tekniset(a)suomussalmi.fi.

Uudelle hakijalle 

Uudelle hakijalle ohjeet ja avustushakulomake löytyvät täältä tai polkua osoitteessa www.suomussalmi.fi, kohdasta asuminen ja ympäristö / tiet ja yleiset alueet / kaavatiet, yksityistiet  

Linkki uuden hakijan avustushakemuslomakkeelle, tulostettava pdf-lomake, osoitteessa  https://www.suomussalmi.fi/media/tekniset-palvelut/yksityistie/yksityistien_-avustushakemuslomake_-2023.pd

Avustusohje lyhyesti: 

  • kiinteistön pitää olla vakituisesti asuttu 
  • tien pituus vähintään 100 metriä 
  • pitää olla perustettuna tiekunta, mikäli osakkaita on enemmän kuin 2 
  • vapaa-ajan asunnolla pysyvästi asuvat voivat hakea avustusta (ei käytössä toista osoitetta) 
  • avustus on tarkoitettu itse hoidetun tai ostetun talvikunnossapidon kustannuksiin. 
Share page: