Julkaisut

Lukuvuoden 2024–2025 esiopetukseen ilmoittautuminen alkaa 5.2.2024

Julkaistu 5.2.2024 Muokattu 5.2.2024
kuvituskuvana kuva eskariluokasta.

Tulevan lukuvuoden esiopetukseen hakemista koskevat infokirjeet ja hakuohjeet on postitettu to 1.2.2024. Kirjeet on lähetetty ennakkotietojen mukaisesti kaikkien kunnassa asuvien vuonna 2018 syntyneiden lasten koteihin. Kirjeessä kerrotaan esiopetuksen järjestämisestä ja esiopetusikäisten täydentävästä varhaiskasvatuksesta eli päivähoidon järjestelyistä.  

Vanhempainilta 19.2. 

Vanhempainilta tulevien eskareiden huoltajille järjestetään ma 19.2.2024 kello 17.00 Karhulanvaaran koululla  

Ilmoittaudu vanhempainiltaan ma 12.2.2024 mennessä sähköpostitse joko koulunjohtaja Pekka Kemppaiselle (pekka.kemppainen@edu.suomussalmi.fi) tai apulaisrehtori Jussi Toloselle (jussi.tolonen@edu.suomussalmi.fi). 

Ilmoittautuminen esiopetukseen ja päivähoitoon sähköisesti  

Ilmoittautuminen esiopetukseen ja täydentävään varhaiskasvatukseen tehdään sähköisesti. Ilmoittautuminen päättyy pe 23.2.2024 kello 12.00. Jos sähköinen asiointi ei jostain syystä onnistu, infokirje ei saavu kotiin tai olette vasta muuttaneet / muuttamassa Suomussalmelle, ottakaa yhteyttä sivistyspalveluiden henkilökuntaan. Autamme teitä mielellämme. 

Linkit: 

Esiopetukseen hakeminen tehdään sähköisesti Suomussalmen kunnan Wilman kautta. https://suomussalmi.inschool.fi/connect , oheisesta linkistä pääset luomaan itsellesi Wilmaan tunnuksen vahvaa tunnistautumista käyttäen. Tunnuksen luomisen jälkeen pääset tekemään esiopetushakemuksen.   

Täydentävään varhaiskasvatukseen (esiopetuksen ulkopuolella tapahtuvaan varhaiskasvatukseen) haetaan Suomussalmen kunnan varhaiskasvatuksen sivujen kautta, oheisesta linkistä https://www.suomussalmi.fi/fi/varhaiskasvatus-ja-koulutus/varhaiskasvatus/  -->Sähköinen hakemus. HUOM! Tämän linkin kautta ei voi tehdä esiopetushakemusta! 

Share page: