Julkaisut

Haussa projektikoordinaattori työelämähankkeeseen

Julkaistu 10.11.2023 Muokattu 10.11.2023
Kuvituskuvassa viininpunaisella pohjalla kunnan logo ja otsikko Avoin työpaikka. Lisäksi valkoisin viivoin piirretty Suomen kartta, johon Suomussalmi on merkitty pallolla.

Oletko kiinnostunut henkilöstöasioista ja projektimaisesta työskentelyotteesta? Suomussalmen kunta etsii projektikoordinaattoria Omalla uralla - työurajohtamisella kohti uudistuvaa henkilöstöpolitiikkaa -hankkeeseen, joka on Kevan rahoituksen saanut työelämän kehittämishanke. Hankkeen tavoitteena on kehittää kunnan työurajohtamisen käytänteitä ja henkilöstöpolitiikkaa. Hankkeen toimenpiteisiin kuuluvat muun muassa työurajohtamisen käsikirjan laatiminen, erilaiset työpajat ja henkilöstöpolitiikan kehittäminen. Hankkeen kesto on 1.1.2024 - 31.12.2025.

Hankekoordinaattorin tehtäviin kuuluvat hankkeen toimintojen koordinointi, suunnittelu, raportointi ja käytännön järjestelyt sekä erilaisten henkilöstömateriaalien valmistelu. Työtehtävissä tukenasi toimivat erityisesti hallintojohtaja ja hallintosihteeri, mutta yhteistyötä tehdään koko kuntaorganisaation tasolla. Myös hankkeen talouden ja toimenpiteiden etenemisen seuranta kuuluvat hankekoordinaattorin tehtäviin.

Hankekoordinaattorin tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto. Lisäksi tehtävään valittavalta edellytetään projektimaisen työskentelyn tuntemusta, innovatiivista ja kehittävää työotetta sekä intoa perehtyä henkilöstöasioihin. Eduksi katsotaan käytännön työkokemus projektityöskentelystä tai henkilöstöasioista. Lisäksi eduksi katsotaan kokemus hallinnollisista valmistelu- ja toimistotehtävistä.

Tehtävän työaika hankkeelle on 60 %, minkä lisäksi valittu henkilö toimii hallintopalvelujen muissa tehtävissä siten, että kokonaistyöaika on toiveesi mukaisesti 80-100 %. Täyden työajan tehtäväkohtainen palkka on 2716,5 euroa, jonka lisäksi tulee mahdollinen KVTES:n mukainen työkokemuslisä. Työn aloittamisajankohdasta voidaan sopia, mutta toiveena on, että työn alku ajoittuisi vuoden 2023 puolelle hankkeen esivalmistelujen vuoksi.

Hae 22.11.2023 klo 18 mennessä Kuntarekryssä, linkki

Share page: