Julkaisut

Avoinna vakituinen toimistotyöntekijän tehtävä

Julkaistu 14.6.2024 Muokattu 14.6.2024
Viininpunaisella pohjalla kunnan logo ja teksti Avoin työpaikka, somisteena viitteelinen Suomen kartta, johon Suomussalmen sijainti on merkitty.

Oletko kiinnostunut kunnallishallinnon toimisto- ja taloustehtävistä? Suomussalmen kunnan hallintopalveluihin etsitään monipuoliseen tehtävään vakituista toimistotyöntekijää, jonka tehtävänkuva painottuu hallinnolliseen toimistotyöhön.

Toimistotyöntekijän keskeisiin tehtäviin kuuluvat kunnanjohtajan ja hallintojohtajan sihteerinä toimiminen, henkilöstö- ja luottamushenkilöhallinnon valmistelevat toimistotyöt, varatietosuojavastaavan tehtävät sekä tarkastuslautakunnan ja vanhus- ja vammaisneuvoston sihteerin tehtävät. Työnkuva sisältää lisäksi taloushallinnon tukitehtäviä, kuten ostolaskujen käsittelyä, talousraportointia, maksuliikenteen seurantaa sekä erilaisia kirjanpidollisia tehtäviä ja selvityksiä. Toimistotyöntekijä toimii tarvittaessa myös taloushallinnon toimistosihteerin sijaisena. Tehtävänkuvaa voidaan osittain muotoilla valitun osaamisen ja kiinnostuksenkohteiden mukaisesti.

Toimistotyöntekijän kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto hallinnon tai talouden alalta. Tehtävässä edellytetään hyviä kirjallisia ja tietoteknisiä taitoja. Taloushallinnon ja/tai kunnallishallinnon tuntemus ja käytännön kokemus taloushallinnon tehtävistä katsotaan eduksi. Työhön kuuluu asiakaspalvelua niin kunnan sisäisille kuin ulkoisillekin asiakkaille, joten työ edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja. Työ tarjoaa mahdollisuuden monipuoliseen ammatilliseen kehittymiseen.

Toimistotyöntekijän tehtävä täytetään vakinaisesti 1.10.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työssä noudatetaan liukuvaa toimistotyöaikaa (36,25 h). Suomussalmen kunnassa on käytössä työhyvinvointietuus ePassin kautta sekä mahdollisuus työsuhdepolkupyöräetuuteen.

Palkkaus määräytyy KVTES:n ja kunnan palkkajärjestelmän mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2497,18 euroa, minkä lisäksi tulevat mahdolliset työkokemuslisät. Suomussalmen kunnassa on käytössä myös työsuorituksen arviointiin perustuva henkilökohtainen lisä. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset pyydetään toimittamaan sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Hakuaikaa on 31.8.2024 saakka.

 Linkki ilmoitukseen tässä.

Lisätiedot hallintojohtaja Anniina Niemelä, p. 040 688 4499, anniina.niemela(a)suomussalmi.fi

Uutista päivitetty 14.6.2024 klo 14.45: päivitetty nimike otsikkoon.

Share page: