Sähköinen ilmoitustaulu

 • 24.5.2024 Muutoksia äänestämisessä

  Suomussalmella on tehty europarlamenttivaaleihin jonkin verran muutoksia äänestysaikoihin, -paikkoihin ja äänestysauton reitteihin. Pääkirjaston kiinteässä ennakkoäänestyspaikassa äänestysajat ovat lyhyemmät kuin edellisessä presidentinvaalissa alkuvuodesta. Kirjastoauto äänestysautona kiertää perinteiseen tapaan kylillä, mutta pysähdyspaikkoihin on tullut muutoksia. Varsinaisena vaalipäivänä Pohjoisen Suomussalmen äänestyspaikka on myös muuttunut.

 • 22.5.2024 Huoltajilta hyvää palautetta Suomussalmen kouluille

  Huoltajat antoivat hyvää palautetta Karhulanvaaran koulun ja Ruukinkankaan yhtenäiskoulun toiminnasta järjestetysä perusopetuksen huoltajakyselyssä, kouluarvosanana hyvä 8,5. Perusopetuksen huoltajakysely on osa Suomussalmen perusopetuksen toiminnan arviointia ja kehittämistä. Käyttäjäpalautetta kerätään vuorovuosina huoltajilta ja oppilailta. Lue lisää uutisesta!

 • Lapsiparlamentin nuori puheenjohtaja osoittaa nuijalla saliin päin, hänen vierellään vaaleatukkainen nainen hymyilee, etualalla nuori kokouksen sihteeri istuu läppärin edessä ja hänen viereensä on kumartunut tummahiuksinen nainen papereita kädessään.
  22.5.2024 Lapsiparlamentti järjestää elokuvapäivän ja heijastinkampanjan

  Suomussalmen lapsiparlamentin kevätkauden kokouksessa päätettiin mm. järjestää syksyllä lasten elokuvapäivä, heijastinkampanja ja logon piirustuskilpailu.

 • Kuvituskuvana kirjoja, sinisen värilaatikon päällä teksti Kainuun kirjamessutSuomussalmella 16.-17.11. Toivo tai ehdota kirjailijavierasta!
  21.5.2024 Yleisö saa esittää kirjailijatoiveita Kainuun kirjamessuille

  Kainuun kirjamessut järjestetään Suomussalmella 16. –17.11.2024. Ohjelman valmistelun tueksi järjestäjät haluavat kuulla lukevan yleisön toiveita kirjailijavieraista. Ehdotuksia tai toivomuksia saa esittää sunnuntaihin 2.6.2024 saakka. 

 • Kartta Ämmänsaaren keskusta-alueesta, uuden nopeusrajoituksen alue merkitty vaaleanpunaisella.
  21.5.2024 Ämmänsaaren alueen nopeusrajoitukseksi 30 km/h

  Ämmänsaaren keskustan alueen aluenopeusrajoitus alennetaan 40 km tunnissa 30 km/h. Muutoksen yhteydessä poistetaan hidasteista ja korotetuista suojateistä varoittavat liikennemerkit. Muutos tulee voimaan, kun aluenopeusrajoitusmerkit on vaihdettu. Lue lisää uutisesta!

Näytä lisää

Juuri nyt:

EU-vaalit lähestyvät!

Europarlamenttivaalien ennakkoäänestys alkaa 29.5. varsinaisen vaalipäivän ollessa 9.6. Lue lisää ennakkoäänestyspaikoista ym.

Europarlamenttivaalit Suomussalmella
Vastanneiden kesken arvotaan kirjapalkintoja!

Ehdota kirjailijavierasta Kainuun kirjamessuille!

Kainuun kirjamessujen ohjelman valmistelun tueksi järjestäjät haluavat kuulla lukevan yleisön toiveita kirjailijavieraista. Ehdotuksia tai toivomuksia saa esittää sunnuntaihin 2.6.2024 saakka.

Lomakkeelle tästä
Hiljainen kansa seisoo niityllä kesäisissä asuissa.
Hiljaisen kansan vaatteidenvaihtotalkoot torstaina 6.6.2024

Tule mukaan!

Hiljainen kansa on seissyt nykyisellä paikallaan jo 30 vuotta! Sen kunniaksi perinteiset vaatteidenvaihtotalkoot pidetään juhlavissa merkeissä. Teoksen luoja, taiteilija Reijo Kela tulee myös paikalle. Tule sinäkin!

Lue lisää täältä!
Oikealla kuva kylpylästä, vasemmalla ylhäällä kylpylän logo ja sen alla teksti: Käyhän vastaamassa asiakaskyselyyn osoitteessa suomussalmi.fi/kylpylä Kysely avoinna 9.6. saakka.

Vastaa Kiannon Kuohujen asiakaskyselyyn

Asiakaskyselyssä saa esittää kehittämisehdotuksia mm. tapahtumien ja ohjatun toiminnan järjestämisestä sekä pyydetään arviota mm. aukioloajoista ja hinnoittelusta.

Kyselylomakkeelle tästä

Huomaa nämä ajankohtaiset

 • Iso joukko ihmisiä kävelee soratietä poispäin kamerasta. Kuva päällä teksti Raatteen marssi.
  Raatteen marssi la 25.5.2024

  Koko perheen tapahtuma tulee jälleen! Marssitaan yhdessä historiallinen Raatteentie päästä päähän. Sen pituus on 18 km vähäliikenteistä soratietä, ja reitin varrella on huoltopisteitä. Marssin voi juosta, hölkätä, kävellä tai pyöräillä.

  Lue lisää ja ilmoittaudu!
 • Kylpylän vuosihuolto

  Kylpylän perinteinen kahden viikon vuosihuolto on jälleen käynnissä, ja altaat ovat kiinni. Kuntosalille pääsee jo torstaina 23.5. alkaen klo 5.

 • Kesän kohteet ja tapahtumat

  Parhaat menovinkit Erä-Kainuusta!

  Lue Erä-Kainuu täältä
 • Kuvituskuvassa kolme symbolia ja tekstit ruokapaikat, näe ja koe, majoitus.
  Käyntikohteet, majoitus, ruokapaikat jne. palvelut

  Paikallinen tai matkailija! Täältä löydät ruoka- ja majoituspaikat, nähtävyydet, aktiviteetit ja paljon muuta!

  Suomussalmen matkailutoimisto
 • Ilmari Kianto 150 vuotta

  Suomen kirjallisuuden merkkihenkilöihin kuuluvan Ilmari Kiannon syntymästä tulee tänä vuonna kuluneeksi 150 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi Suomussalmella järjestetään useita tapahtumia.

  Juhlavuoden tapahtumat löydät täältä