Sähköinen ilmoitustaulu

 • 10.4.2024 Joonas Borén matkailuasiantuntijaksi ja muita kunnanhallituksen päätöksiä

  Kunnanhallitus valitsi kokouksessaan 9.4.2024 uudeksi kunnan matkailuasiantuntijaksi restonomi Joonas Borénin. Kokouksen asialistalla oli myös mm. sijaisen nimeäminen elinvoimajohtajalle, europarlamenttivaalien toimittamiseen liittyviä asioita ja valmiussuunnitelman osien hyväksymisiä.

 • 4.4.2024 Suomussalmi liittyy E-kirjastoon vuodenvaihteessa

  Suomussalmi liittyy huhtikuussa avautuvaan, Kansalliskirjaston ylläpitämään valtakunnalliseen E-kirjastoon vuoden 2025 alusta lähtien. Kainuun, Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin kirjastojen yhteisen Pohjoisen eKirjaston palvelut ovat osin päällekkäisiä E-kirjaston tarjoamien palvelujen kanssa, ja siksi sopimusteknisistä Kansalliskirjaston palveluun liittyminen on järkevää vasta vuoden 2025 alusta. Nykyisistä e-aineistosopimuksista Kansalliskirjaston E-kirjaston kanssa päällekkäiset sopimukset voidaan irtisanoa, kun aineistot ovat saatavilla kansallisessa E-kirjastoon.

 • 4.4.2024 Sivistyslautakunnan kokoustiedote

  Suomussalmen sivistyslautakunta päätti kokouksessaan 3.4.2024 mm. kahdesta uudesta valinnaisesta lukiokurssista, valtakunnalliseen E-kirjastoon liittymisestä ja keramiikkakurssien tilaratkaisuista. Lue lisää uutisesta!

 • 3.4.2024 Järjestöilta 16.4.2024

  Lämpimästi tervetuloa Suomussalmen järjestöiltaan tiistaina 16.4.2024 Ruukinkankaan koululle (Ruukinkatu 5, Suomussalmi)! Aloitamme klo 17.30 kahvituksella, ohjelmaa klo 18 alkaen. Lisätietoa uutisessa!

 • kesällä otettu ilmakuva, lähimpänä näkyy punatiilinen kolmekerroksinen kerrostalo.
  28.3.2024 Kunta myy osakehuoneistoa Kauppakadulta

  Kunta myy omistamaansa osakehuoneistoa osoitteessa Kauppakatu 17 B 9 huutokaupat.comissa. Huutokauppa päättyy ke 10.4.2024 klo 19.  Ensimmäisen asuinkerroksen asunnossa on isännöitsijätodistuksen mukaan 55 neliötä ja 3 h + kk.

Näytä lisää

Juuri nyt:

Kianta-Opiston kevätnäyttely!

Tervetuloa tutustumaan Kianta-Opiston toimintaan ja lukuvuoden aikana tehtyihin hienoihin oppilastöihin kirjaston Galleria Kiepissä 8.–26.4.2024! Avoinna, kun kirjaston henkilökunta on paikalla (ei siis omatoimiaikoina).

Huomaa nämä ajankohtaiset

 • Lasten temppuratalauantai

  Alle 10-vuotiailla lapsilla on mahdollisuus temppuradalla liikkumiseen lauantaina 20.4.2024 klo 12.30–14.30 Suomussalmen liikuntahallilla (Urheilukatu 5). Osallistuminen tapahtuu ilman järjestettyä ohjausta eli omatoimisesti vanhemman tai huoltajan kanssa. Tapahtuma on maksuton.

  Lisätietoa
 • Miilun 12-vuotissyntymäpäivä

  Tule juhlimaan Miilun syntymäpäivää ja nauti mehusta, kekseistä, tarjouksista ja arvonnasta!

  Lisätietoja
 • Liikuntapaikat ja latujen huolto

  Suomussalmen ulkoliikuntapaikat kartalla, Fluent-palvelussa. Talvisaikaan täältä löydät latujen ja jääkenttien huoltotilanteet.

  Fluent - liikuntapaikkakartta
 • Miilun kierrätysauto liikenteessä

  Miilun kierrätysautolle voit tuoda puhdasta ja myyntikelpoista tavaraa

  lisätietoja
 • Kuvituskuvassa kolme symbolia ja tekstit ruokapaikat, näe ja koe, majoitus.
  Käyntikohteet, majoitus, ruokapaikat jne. palvelut

  Paikallinen tai matkailija! Täältä löydät ruoka- ja majoituspaikat, nähtävyydet, aktiviteetit ja paljon muuta!

  Suomussalmen matkailutoimisto
 • Kuvituskuvana aniliininpunaisella taustalla lehden kansi.
  Tapahtumia ja toimintaa Talvi Erä-Kainuussa

  Suomussalmen, Hyrynsalmen, Puolangan ja Kuhmon talvisia tapahtumia ja vinkkejä talveen Erä-Kainuussa.

  Talvi 2024 Erä-Kainuu