Osallistumismaksut

Suomussalmella on hyvä hiihtää!

Osallistumismaksut 2019

– 31.1.2019 35 €
1.2.-19.3.2019 45 €
20.-28.3.2019 50 €
Lähtöpaikalla 70 €

Hinta sisältää kuljetukset lähtöpaikoille Hyrynsalmelta, Suomussalmelta ja Ukkohallasta sekä hiihdon jälkeen paluukuljetuksen Hyrynsalmelle ja Ukkohallaan, pitovoitelun, huollot matkan varrella ja maalissa, kunniakirjan, osallistumismitalin ja tapahtumatuotteen sekä Kiannon Kuohut kylpylän käytön. Kaikki hiihtäjät osallistuvat tavarapalkintojen arvontaan. Pitovoitelu Ukkohallan lähdössä, Hallan tien lähtöpaikalla ja huoltopisteillä.

Peruutusohjeet

 Kaksi viikkoa (14 päivää) ennen tapahtumapäivää peruutetusta osallistumisesta palautetaan 50 %.
 Sairastapauksissa osallistumismaksusta palautetaan 50 % tapahtumapäivään saakka (lääkärin/terveydenhoitajan todistusta vastaan).
 Osallistumisen peruutustapauksissa (sis. sairastapaukset yms.) osallistumisen siirto seuraavalle vuodelle ei ole mahdollista.
 Jos tapahtuma joudutaan olosuhteiden tai poikkeustilan (Force Major) vuoksi perumaan, järjestäjä pidättää osallistumismaksusta 50 % itsellään.
 Jos maksat osallistumisen liikuntaseteleillä, etkä ole maksanut ennakkoon ja et osallistu tapahtumaan ilmoittautumisesta huolimatta, laskutamme jälkikäteen 50% osallistumismaksun suuruudesta.

Suomussalmi