Lähdön järjestelyt

hallanhiihto 2013

Hiihtäjien ilmoittautuminen Kiannon Kuohut virkistyskylpylän aulassa tai Ukkohallan Safaritilassa (Suksivuokraamorakennus) noin 0,5-1 tuntia ennen linja-auton lähtöä. Katso kuljetusaikataulu tarkemmin kohdasta kuljetukset. Huom! Kuljetus Ukkohallasta Hallan tielle lähtee 9:15. Hiihtäjille annetaan numerolappu, joka on kiinnitettävä näkyvälle paikalle joko rintaan tai etureiteen. Huoltopisteiden palvelukset ovat käytettävissä vain ko. tunnistetta vastaan. Hiihtäjille annetaan hiihtonumeroa vastaava numerotarra laitettavaksi varustekassiin. Kassissa on hyvä olla myös yhteystietosi. Varustekassit voi jättää Kiannon Kuohut kylpylälle ilmoittautumisen yhteydessä tai linja-autoon. Linja-autot tuovat varustekassit Kiannon Kuohut kylpylälle, josta ne saa maalissa ilmoittauduttaessa.

Ilmoittautumispisteet auki:

Suomussalmella Kiannon Kuohut virkistyskylpylän aula
klo 7.00 – 9.00

Ukkohalla, Safaritila (suksivuokraamorakennus)
klo 8.00 – 9.15

Lähtöpaikat ja hiihtomatkat:

Lähtö 1. Ukkohalla
61 km ja 52 km / klo 9.00
Yhteislähtöä ei järjestetä, vaan hiihtäjät voivat lähteä matkaan heti klo 9 jälkeen.

Huom! Mikäli lähdet hiihtämään etuajassa, eivät huoltopisteet ole käytössäsi.

Lähtö 2. Hallantie
31 km / klo 10.00
Yhteislähtöä ei järjestetä, vaan hiihtäjät voivat lähteä matkaan heti linja-auton saavuttua lähtöpaikalle. Hallan tielle vain yhteiskuljetuksella.

Pitovoidepalvelu
Pitovoidepalvelu on Ukkohallassa klo 8 alkaen ja Hallan tien lähtöpaikalla klo 9.45 alkaen. Kaikilla huoltopisteillä on pitovoideapua saatavilla.

Suomussalmi