Yritysyhteistyö

Talentti-hanke tekee tiivistä yhteistyötä alueen yritysten kanssa. Yhteistyön muotoja voi olla esimerkiksi työssäoppimispaikkojen tarjoaminen Eväitä Opinnälkään -koulutuksen osallistujille tai työkokeilu-, koulutus- ja oppisopimusmahdollisuuksien tarjoaminen hankkeen asiakkaille.

Tiiviimmässä yhteistyössä hankkeen kautta tunnistetaan yritykseen oppimisympäristö, joka mahdollistaa yrityksessä työskentelevän henkilön osaamisen tunnistamisen suhteessa eri alojen ammatillisten perustutkintojen vaatimuksiin.

Yhteistyö vaatii yritykseltä ainoastaan halua ja mahdollisuutta panostaa asiakkaiden ohjaamiseen ja perehdyttämiseen. Yhteistyö tarjoaa yritykselle mahdollisuuden saada positiivista näkyvyyttä hankkeen yhteistyöyrityksenä. Oppimisympäristön tunnistaminen antaa yritykselle kilpailuedun rekrytoitaessa työntekijöitä: Mahdollisuus osoittaa työn kautta ammatillista osaamista voi kannustaa työnhakijoita hakeutumaan yritykseen.

Oppimisympäristöjä on tunnistettu seuraaviin yhteistyöyrityksiin:

 

K-Market HerkkuKirsikka

K-Rauta Suomussalmi

Kiitämme yrityksiä, jotka ovat lähteneet mukaan hankkeeseemme! Jos yrityksesi on kiinnostunut yhteistyöstä, voit ottaa yhteyttä projektipäällikkö Minna Saastamoiseen, p. 044 777 3149.

Suomussalmi