Talentti-hanke

Työpajoilla tapahtuu

Toukokuun lopussa 2021 päättyneessä Talentti-hankkeessa luotiin opiskelua mahdollistava malli, jossa asiakas suoritti Suomussalmella ammatillisen tutkinnon osia tai kokonaisia tutkintoja yhteistyössä työpajojen, työelämän ja oppilaitosten kanssa.

Hankkeen kautta vahvistettiin kohderyhmän ammatillista osaamista opinnollistamisen ja tuetun opiskelun avulla. Tavoitteena oli motivoida ja ohjata asiakkaita ammatilliseen koulutukseen ja työhön sekä tehdä digioppimisen mahdollisuuksia paremmin tunnetuksi.

Suomussalmen Talentti -hanke oli Euroopan sosiaalirahaston ja Suomussalmen kunnan rahoittama hanke, jota Suomussalmen kunta hallinnoi. Rahoittavana viranomaisena toimii Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus. Hanke käynnistyi kesäkuun alussa vuonna 2018 ja se päättyi toukokuun lopussa vuonna 2021. Lue 24.5.2021 julkaistu uutinen hankkeen päättymisestä ja sen tuloksista täältä (avautuu uuteen välilehteen).

 

[Sivua päivitetty 2.2.2022: poistettu ajankohtaisuutensa menettäneet sivut/artikkelit ja muokattu teksti menneeseen aikamuotoon.]

 

 

Suomussalmi