Kainuun tapahtumakalenteri - Hyrynsalmi

Kainuun tapahtumakalenterista löydät kätevästi Kainuun kunnissa ja Vaalassa järjestettävät tapahtumat, tilaisuudet ja niiden perustiedot yhdestä paikasta. Hyrynsalmen kunnan sivuilta löytyvä tapahtumakalenteri on linkitetty Kainuun tapahtumakalenteriin, joten löydät kuntaa koskevat tiedot molemmilta sivuilta.

Tapahtumien perustiedoista löydät vastaukset tapahtuman ajankohdasta ja kestosta sekä siihen liittyvät verkkosivut ja lisätietolinkit. Tapahtumakalenteriin listatut tapahtumat ovat sekä maksullisia, että maksuttomia. Tapahtumaa on luennoista myyntitapahtumiin, tansseihin, näyttelyihin, teatteriin, juhliin, retkiin ja moneen muuhun.

Palvelupaikat

Kainuun tapahtumakalenterin tapahtumailmoitukset - Hyrynsalmi

Verkkokaavakkeen kautta tapahtumajärjestäjät voivat tehdä ilmoituksen omista tapahtumistaan ja tilaisuuksistaan Kainuun tapahtumakalenteriin. Lomake lähetetään tarkastettavaksi tapahtumakalenterin pääkäyttäjille ja kuntakohtaiselle yhdyshenkilölle, jonka jälkeen se julkaistaan noin kahden päivän sisällä lähettämisestä.

Mahdolliset korjaukset tai muutokset ilmoitukseen tai sen sisältöön tehdään palvelussa kunnan yhdyshenkilön tai Kainuun liiton pääkäyttäjien kautta.

Vakituiset tapahtumat ja usein tapahtumia järjestävät tahot voivat hakea Kainuun tapahtumakalenteriin tiedontuottajatunnuksia Kainuun liiton pääkäyttäjiltä. Tiedontuottajat voivat itse tuottaa ja julkaista tapahtumakalenterissa tapahtumailmoituksia ja korjata niitä ilman tarkastusviivettä.

Verkkokaavakkeen kautta tapahtumajärjestäjät voivat tehdä ilmoituksen omista tapahtumistaan ja tilaisuuksistaan Kainuun tapahtumakalenteriin.

Hyrynsalmen kunnantalo

Hyrynsalmen kunnantalo sijaitsee Hyrynsalmen keskustaajaman ydinkeskustassa Hyryntien varrella lähellä liikenneympyrää. Kunntantalolta asiakkaat saavat keskitetysti asiakaspalvelua kunnan sivistys-, vapaa-ajan- ja varhaiskasvatuspalveluiden, ympäristö- ja rakennusvalvonnan ja hallinnon asiointipisteistä.

Kunnantalolla on jaettavissa ilmaiseksi matkailuesitteitä ja muita paikallisesitteitä. Kunnantalolla voi tutustua arkisin myös yleisölle avoimiin näyttelyihin sekä osallistua kuuntelemaan kunnanvaltuuston kokouksia.

Kunnantalolta on saatavissa tulostettuja versioita palveluihin tarvittavista asiakirjoista. Kunta mahdollistaa myös asioinnin sähköisesti kunnan kirjaamon sähköpostin kautta kellon ympäri tai asiakirjojen palautuksen kunnan postilaatikkoon.

Kunnantalolta löydät keskitetysti kunnan tuottamat palvelut ja niihin liittyvän hallinnon. Kunnantalo on avoin arkisin yleisölle ja asiakkaille.

Laskutie 1, 89400

+358086155481

kunta@hyrynsalmi.fi

Kainuun tapahtumakalenterin puhelinasiointi - Hyrynsalmi

Kainuun tapahtumakalenterin puhelinasioinnissa kunnan yhdyshenkilöt ja Kainuun liiton pääkäyttäjät palvelevat, ohjeistavat ja antavat tietoa kalenterin tapahtumailmoituksiin liittyvissä asioissa.

Kainuun tapahtumakalenterin puhelinasioinnissa kunnan yhdyshenkilöt ja pääkäyttäjät palvelevat ja ohjeistavat kalenteriin liittyvissä asioissa.

+358447104503

+358447970529

+358447970689

Kainuun tapahtumakalenteri - Hyrynsalmen verkkosivut

Hyrynsalmen kunnan sivuilta löytyvästä tapahtumakalenterista löydät tietoa Hyrynsalmella järjestettävistä tapahtumista ja tilaisuuksista. Hyrynsalmen tapahtumakalenteri on osa Kainuun tapahtumakalenteria, jonka kautta voit tutustua Hyrynsalmen lisäksi myös Kainuun kuntien muuhun tapahtuma- ja tilaisuustarjontaan.

Hyrynsalmen kunnan sivuilta löytyvästä tapahtumakalenterista löydät tietoa Hyrynsalmella järjestettävistä tapahtumista ja tilaisuuksista.