Tilausravintola Vanha Kurimo

Vanha Kurimo saa ajan pysähtymään

Tilausravintola Vanhan Kurimon hirsipirtissä aika pysähtyy. Paratiisiksi kutsutun huoneen ikkunasta avautuu maisema, joka herättää sinisimmät ajatukset.

Kurimon pirtissä on hyvä kokoontua yhteen ystävien, suvun tai perheen kesken. Meidän mielestämme elämän erityiset hetket ansaitsevat ainutlaatuiset puitteet ja erinomaiset tarjottavat. Vanhan hirsipirtin perinteisten pöytien ääreen sopii 50 ruokailijaa, koko taloon voimme kattaa aterian yhteensä 100 henkilölle. Kaunis kattaus ja maistuva ateria kruunaavat juhlapäivän. Tarjottavat Vanhan Kurimon pöytiin suunnitellaan perinteitä kunnioittaen, tuoreista ja lähellä tuotetuista raaka-aineista.

Ryhmämatkalaisille ruokailu Vanhassa Kurimossa tarjoaa tauon, joka ei koskaan unohdu. Yksi hyväksi kiitelty vaihtoehto on kainuulaisten makujen Soppaa ja särvintä -pitotarjoilu. Tutustu myös makumatkoille kainuulaiseen ja suomalaiseen historiaan vieviin erikoismenu-vaihtoehtoihimme.

Tilavan pirtin lisäksi Vanhan Kurimon alakerrasta löytyy viisi viihtyisää huonetta ja yläkerrasta kaksi tunnelmallista makuukamaria.

Vanha Kurimo löytyy, kun ajat viitostietä noin 5 km Suomussalmen taajamasta pohjoiseen.
Opasteet ohjaavat perille viitostieltä. Vanha Kurimo avaa ovensa tilauksesta.

Osta Äitienpäivälahjaksi lahjakortti:
Lahjakortti voimassa vuoden 2020 loppuun asti.

Vanhan Kurimon jouluruokailu kahdelle 65 €

Vanha Kurimo ja Kultainen Kukko
Puhelin 08 636 285
pekka.huovinen@kultainenkukko.fi

Tästä Vanhan Kurimon kotivuille

Tilausravintola Vanha Kurimo ja Kulttuuripolku -video

 

 

Suomussalmi