revontulet Julma-Ölkyllä,
kuvaaja Hannu Huttu

Suomussalmen Matkailutoimisto

Puh. 044 777 3250
Jalonkaarre 5, 89600 Suomussalmi
visit@suomussalmi.fi

 

Aukioloajat
ma-pe klo 8.00-16.00

 

 

 

Matkailu

Suomussalmen matkailutoimisto on kolmen tähden toimisto

Suomussalmen kunnan matkailurakenne on kolmitahoinen. Meiltä löytyy historiapainotteinen Raate, joka sijaitsee lähellä Venäjän rajaa, luontovoimainen Hossan kansallispuisto ja kuntakeskuksen matkailupalvelut. Matkailuyrittäjyyden kivijalkana on kesä- ja syksy sesongit. Talven osalta tehdään tällä hetkellä voimakkaasti työtä, jotta aluetta tunnettaisiin myös talvikohteena. Matkailupalvelujen monipuolinen tarjonta löytyy näiltä sivuilta matkailun alta. Jos mietit matkailuyrityksen perustamista Suomusalmelle, ole yhteydessä elinkeinopäällikköön.

Suomussalmen matkailutoimisto, Visit Suomussalmi, ylläpitää kunnan Infopistettä, hoitaa matkailumarkkinointia sekä kotimaassa että ulkomailla yhteistyössä yrittäjien kanssa, antaa yrittäjille palautetta kysytyistä tuotteista, kokoaa matkailuyrittäjät yhteisen pöydän ääreen kaksi kertaa vuodessa, huolehtii matkailun edunvalvonnasta valtakunnan tasolla, toteuttaa sekä kotimaisten että ulkomaisten ryhmien FAM ja Press ohjelmia alueella.

 

 

Visit Suomussalmen matkailuneuvonta palvelee matkailijoita ja kuntalaisia muutamia poikkeuksia lukuunottamatta vuoden jokaisena päivänä.

Matkailuneuvonnasta saat esitteitä ja asiantuntevia neuvoja koskien koko maakuntaa. Esitteitä jaossa myös valtakunnallisesti kiinnostavista matkailukaupungeista ja kohteista sekä kansallispuistoista. Lisäksi myymme mm. kortteja eri tuottajilta, koruja sekä erikoiskarttoja esim. Hossan vesiretkeilyreitit sekä Suomussalmen seudusta kertovia kirjoja.

Visit Suomussalmi välittää Suomussalmen matkailuoppaiden retkiä ja Kiantalaivaristeilyjä sekä tekee ryhmille ehdotuksia ohjelmista ja aikatauluista. Varaukset ja tiedustelut matkailuneuvonnasta.

Tervetuloa käymään osoitteessa Jalonkaarre 5

 

Yhteystiedot:

Suomussalmen Matkailutoimisto

Puh. 044 777 3250
Jalonkaarre 5, 89600 Suomussalmi
visit@suomussalmi.fi

Aija Laukkanen
Matkailupäällikkö
Puh. 044 777 3170
aija.laukkanen@suomussalmi.fi

 

Huom! Info on vuosittain suljettu seuraavina päivinä:

  • Uudenvuodenpäivänä 1.1.
  • Pitkäperjantaina ja 2. pääsiäispäivänä
  • Vapunpäivänä 1.5.
  • Helatorstaina
  • Juhannuspäivänä
  • Itsenäisyyspäivänä 6.12.

 

Suomussalmen Matkailutoimisto

Puh. 044 777 3250
Jalonkaarre 5, 89600 Suomussalmi
visit@suomussalmi.fi

 

Aukioloajat
ma-pe klo 8.00-16.00

 

 

 

Suomussalmi