Luonto matkailussa kilpailun voittajat

Suomussalmen kunta ja Arktiset Aromit järjestivät valtakunnallisen luonto matkailussa –kilpailun. Kilpailussa etsittiin luontoa, luonnontuotteita ja matkailua yhdistäviä ideoita, tuotteita ja palvelukokonaisuuksia. Tavoitteena oli saada uusia tuotteita, joiden avulla lisätä kansainvälistä kiinnostusta ja näkyvyyttä kotimaisen luonnon tarjoamista mahdollisuuksista.
Kilpailuun pystyi osallistumaan jo markkinoilla olevalla, konseptointivaiheessa tai ideatasolla olevalla tuotteella. Kilpailuehdotus sai olla myös olemassa olevan tuotteen uudistettu versio. Kilpailusarjoja oli kolme, opiskelija-, yritys- ja avoin sarja, johon kuka tahansa sai osallistua. Kilpailuun saapui määräaikaan mennessä 16 tuotetta ympäri Suomea. Opiskelijasarjaan ei tullut yhtään ehdotusta.

Asiantuntijaraati on valinnut voittajat
– Kultaranta Resort Outdoor -TULI
– Rahula Ranch -kuusenkerkän keruuretki
– Luontoretki Pikku-Kolille -Opastettu retki Sarvikalliolle, Tuusulajärven luonto- ja kulttuurimaisemiin, Tuusulanjärven Matkailu ry
– Mertemme salaiset herkut- Villikalojen matka merestä Lautaselle, Herrankukkaro Oy
– PureKainuu.com, Hossa

Suomussalmen kunnan nettisivujen yleisöäänestyksen voitti Mertemme salaiset herkut -Villikalojen matka merestä lautaselle.


Voittajat on julkistettu MATKA2019 -messuilla lauantaina 19.1.2019 klo 14.00 osastolla 6 S 48, jossa oli esillä myös Arktiset Aromit.
  Parhaat kilpailuehdotukset kootaan keväällä 2019 Arktiset Aromit ry:n Luonnosta Sinulle –nettilehteen, jonka kautta ne tavoittavat matkailu- ja luonnontuotealan yritykset ja yhteistyökumppanit

 

Yleisöäänestykseen osallistuneiden kesken suoritetaan arvonta. Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.
Äänestyksen palkintona on 2 hengen karhunkatseluilta Raatteen Petobongauksessa ja majoittuminen Majatalo Karhunpesässä.

 

Suomussalmi