Osallistu Luonto matkailussa -kilpailun äänestykseen

Suomussalmen kunta ja Arktiset Aromit järjestivät valtakunnallisen luonto matkailussa –kilpailun. Kilpailussa etsittiin luontoa, luonnontuotteita ja matkailua yhdistäviä ideoita, tuotteita ja palvelukokonaisuuksia. Tavoitteena oli saada uusia tuotteita, joiden avulla lisätä kansainvälistä kiinnostusta ja näkyvyyttä kotimaisen luonnon tarjoamista mahdollisuuksista.

Tutustu kilpailusarjoihin ja äänestä omaa suosikkiasi!

Palkintona 2 hengen karhunkatseluilta Raatteen Petobongauksessa ja majoittuminen Majatalo Karhunpesässä.

 

Kilpailuun pystyi osallistumaan jo markkinoilla olevalla, konseptointivaiheessa tai ideatasolla olevalla tuotteella. Kilpailuehdotus sai olla myös olemassa olevan tuotteen uudistettu versio. Kilpailusarjoja oli kolme, opiskelija-, yritys-, ja avoin sarja, johon kuka tahansa sai osallistua. Kilpailuun saapui määräaikaan mennessä 16 tuotetta ympäri Suomea. Opiskelijasarjaa ei tullut yhtään ehdotusta.

Asiantuntijaraati valitsee ehdotuksista suosikkinsa. Lisäksi Suomussalmen kunnan nettisivuilla on yleisöäänestys. Äänestyksen palkintona on 2 hengen karhunkatseluilta Raatteen Petobongauksessa ja majoittuminen Majatalo Karhunpesässä.

Voittajat julkistetaan ja palkitaan MATKA2019 -messuilla lauantaina 19.1.2019 klo 14.00 osastolla 6 S 48, jossa on esillä myös Arktiset Aromit.  Parhaat kilpailuehdotukset kootaan keväällä 2019 Arktiset Aromit ry:n Luonnosta Sinulle –nettilehteen, jonka kautta ne tavoittavat matkailu- ja luonnontuotealan yritykset ja yhteistyökumppanit.

 

Suomussalmi