Tule opettajaksi Kianta-Opistoon

Opettajille

​​​​Kianta-Opisto palkkaa vuosittain kursseille ja luennoille noin 60 tuntiopettajaa, kouluttajaa ja asiantuntijaa. Tästä sivun alta löydät kaikki tärkeät opettajia koskevat tiedot ja lomakkeet. Voit myös ladata oppaan tästä:

Opettajan perehdyttämisopas 2019-2020

Kiinnostaako aikuisten opettaminen?

Etsimme jatkuvasti eri alojen ammattilaisia opettamaan, kouluttamaan ja luennoimaan. Mikäli olet kiinnostunut opettamisesta opistossamme, ota yhteys rehtoriin.

Kurssien suunnittelu

Kianta-opistossa työvuosi jakautuu syys- ja kevätlukukauteen, joita varten tehdään erilliset opinto-ohjelmat.

Opettajat tekevät yhdessä rehtorin ja toimiston kanssa opintosuunnitelman kurssisuunnitelmien pohjalta maalis-huhtikuussa syyskaudelle ja syyskuussa kevätkaudelle. Tätä varten löydät tältä sivulta Kurssisuunnitelma-lomakkeen (doc). Täytä kurssisuunnittelulomake ja palauta lomake hyvissä ajoin toimistoon.​​

Tuntilista ja opetuspäiväkirja

​Tuntilistapäiväkirja on virallinen asiakirja, jonka tiedot vahvistat omalla allekirjoituksellasi. Se on myös perusteena sovitun palkan maksamiselle sovitusta työajasta. Tuntilistapäiväkirja on kaksiosainen: 1. osassa on opiskelijoiden nimet  ja läsnäolokirjaus 2. osassa on opetuksen sisältö. Tuntilistapäiväkirjan oikea ja huolellinen täyttäminen on tärkeää, koska opiskelijoille annettavien todistusten sisältö ja läsnäolotiedot perustuvat siinä oleviin tietoihin.

Tuntiopettajan HelleWi

Täytä päiväkirjat paperilla tai sähköisesti

Tulosta tuntilista ja opetuspäiväkirja tuntiopettajan HelleWistä. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tulostaa tarvitsemiasi päiväkirjoja, voit pyytää ne toimistosta.

​Halutessasi voit täyttää tuntilistan ja opetuspäiväkirjan myös sähköisesti HelleWissä, josta ne tulostetaan ja allekirjoitetaan sekä toimitetaan opiston toimistoon mahdollisimman pian kurssin päättymisen jälkeen.

Pidä päiväkirja ajan tasalla. Listaan merkitään läsnäolevat opiskelijat ja opintokerran sisältö jokaisella opetuskerralla.

Mikäli opiskelijan nimeä ei löydy tuntilistasta, opettajan tulee ohjata opiskelija ilmoittautumaan toimistoon. Opiskelijan tulee myös ilmoittaa toimistoon, jos hän vaihtaa ryhmää. Poissaolo ja sijaisten käyttö esim. sairauden takia on aina merkittävä päiväkirjaan ja niistä on ilmoitettava toimistoon.

​Palauta päiväkirjat toimistoon

Palauta päiväkirjan molemmat osat allekirjoitettuna toimistoon välittömästi (1 vk) työkauden viimeisen opintokerran jälkeen. Työkauden viimeinen palkka maksetaan päiväkirjaan toteutuneiden tuntien mukaan. Jos et pääse itse tuomaan päiväkirjoja, palauta ne postitse: Kianta-Opisto, Kauppakatu 20, 89600 Suomussalmi.

Kurssi

 

Työsuhde

 

Lomakkeet