Toimitilat

 Kianta-Opiston toimitilat

Kianta-Opisto toimii lähellä asiakasta. Kianta-Opistolla on toimintaa Suomussalmen kunnan alueella kymmenessä eri toimipisteessä. Oheisessa kartassa ovat tämän hetkiset toimipisteet.

Opetuspaikat 2018-2019

Ämmäsaaren keskustassa Kianta-Opistolla on useita toimipisteitä:

Alvari

Alvarin kiinteistössä, Ervinkatu 1; Suomussalmen keskustassa on Kianta-Opiston ja Kainuun musiikkiopiston opetustiloja. Luokat on nimetty lintujen nimillä vihjaten samalla tilan käyttötarkoitukseen. Salissa pidetään myös konsertteja ja muita kulttuuritilaisuuksia.

Jalonniemi

Jalonniemen kiinteistössä, Jalonkaarre 3 -5, Kianta-Opistolla on kaksi luokkaa Ida ja Ilmari sekä kaksi ryhmäliikuntatilaa. Luokat on varusteltu nykyaikaisilla opetusta tukevilla välineillä. Luokat ovat viihtyisiä ja valoisia opetustiloja.

Siikarannan sali

Siikarannan kiinteistössä, Siikarannantie 7; Suomussalmen keskustasta noin 2 km Kianta-Opisto järjestää ryhmäliikuntaa upeassa isossa liikuntasalissa. Salissa on tilaa noin 60 hengelle.
Tilat ovat myös ulkopuolisten vuokrattavissa silloin, kun ne eivät ole Kianta-Opiston käytössä. Vapaita tiloja ja vuokraehtoja voi tiedustella opiston toimistosta.

 

Lisäksi Kianta-Opistolla ryhmiä Virkistyskylpylän Kiannan Kuohujen eri tiloissa, Kunnan talossa, Oilolassa, seurakunnan tiloissa jne. kurssin tilat ilmoitetaan kunkin kurssin kohdalla opinto-oppaassa.