Sähköinen ilmoitustaulu

 • 18.6.2024 Suunnitellaan yhdessä koko perheen kulttuuritapahtuma! 

  Suomussalmen osallistavan budjetoinnin yleisöäänestyksessä ylivoimainen voittaja oli koko perheen kulttuuritapahtuma, joka sai yli 40 prosenttia annetuista äänistä. Kakkoseksi tullut katsomopenkkivaihtoehto keräsi äänistä vajaan kolmanneksen. Osallistu kulttuuritapahtuman suunnitteluun, ja kerro, millaisia esityksiä tai ohjelmaa haluaisit nähdä ja kokea. Lue lisää uutisesta!

 • Lähikuvassa lyhyttukkainen ja silmälasipäinen nainen.
  17.6.2024 Perheystävällisyys on organisaation kilpailuvaltti

  Kainuulaisten organisaatioiden positiivinen imago voi olla ratkaisevan tärkeä veto- ja pitovoimatekijä, kun tavoitellaan osaavan työvoiman saamista ja lapsiperheiden muuttamista alueelle. Työn ja perheen Kainuu -hankkeen avulla tuetaan yrityksiä ja kuntia tuomaan esille jo olemassa olevia lapsiperheystävällisiä toimintatapojaan, kehittämään niitä ja löytämään uusia.

 • 14.6.2024 Elokuussa saapuville pakolaisperheille kaivataan huonekaluja

  Elokuun alussa Suomussalmelle kiintiöpakolaisina saapuvien perheiden uusiin koteihin tarvitaan ruokailuryhmiä ja olohuoneen kalusteita. Lahjoita ylimääräisesi hyvään tarkoitukseen! Lue ohjeet uutisesta.

 • Viininpunaisella pohjalla kunnan logo ja teksti Avoin työpaikka, somisteena viitteelinen Suomen kartta, johon Suomussalmen sijainti on merkitty.
  14.6.2024 Avoinna vakituinen toimistotyöntekijän tehtävä

  Suomussalmen kunnan hallintopalveluihin etsitään toimistotyöntekijää. Hakuaikaa on elokuun loppuun saakka. Lue lisää uutisesta!

 • 13.6.2024 Olga Kannoeva on aloittanut ReiNo-hankkeen projektikoordinaattorina

  ReiNo-hankkeen, eli Rethinking North – Ympärivuotisuus matkailun menestystekijäksi -hankkeen päätavoitteena on matkailualueen ympärivuotisuuden kehittäminen sekä kansainvälisen tunnettuuden vahvistaminen. Hankkeen uutena projektikoordinaattorina on kesäkuun alkupuolella aloittanut Olga Kannoeva.

Näytä lisää

Juuri nyt:

Kuvituskuva, keltaisella pohjalla pallokuvioita ja yksi kysymysmerkki sekä teksti: Ideoidaan yhdessä koko perheen kulttuuritapahtuma!
Osallistava budjetointi on edennyt kulttuuritapahtuman suunnitteluun

Osallistu!

Suomussalmen osallistavan budjetoinnin yleisöäänestyksessä ylivoimainen voittaja oli koko perheen kulttuuritapahtuma, joka sai yli 40 prosenttia kaikista annetuista äänistä. Kulttuuritapahtuma järjestetään syyskuun puolivälissä osana Taiteiden yötä. Osallistu suunnitteluun, ja kerro meille, millaisia esityksiä, aktiviteetteja tai ohjelmaa haluaisit nähdä ja kokea, jotta tapahtumasta tulisi syksyn ikimuistoisin tapahtuma!

Lomake löytyy täältä!
Kuvituskuvana pakolaislapsen piirros perheestään Suomessa. Kuvassa ihmisiä, talo, puu, aurinko ja Suomen lippu.
Lahjoita ylimääräisesi hyvään tarkoitukseen!

Voit antaa konkreettista apua kiintiöpakolaisperheille

Elokuun alussa Suomussalmelle saapuu kiintiöpakolaisina viisi perhettä, joiden uusiin koteihin kaivataan ruokapöytiä ja -tuoleja, sohvia, nojatuoleja ja mattoja.

Lue ohjeet uutisesta

Huomaa nämä ajankohtaiset

 • Kunnantalon kuva taustalla, etualalla näkyy orvokkeja. Keskellä kuvaa viininpunainen palkki, jossa lukee Kunnantalo on suljettu 1.-28.7.2024.
  Kunnanvirasto kiinni heinäkuussa

  Kunnantalon ovet pidetään suljettuina heinäkuussa neljän viikon ajan. Myös kunnantalon ruokala on kiinni.

 • Iso joukko urheiluasuisia ihmisiä hölkkää, kävelee tai pyöräilee soratiellä kohti kameraa, oikeassa reunassa on koira hihnassa. Takana on koivuja, joissa on pieni hiirenkorva.
  Raatteen marssi 2024 kuvagalleria

  Katso kuvat 25.5.2024 järjestetystä Raatteen marssista!

  Kuvagalleriaan tästä
 • Kesän kohteet ja tapahtumat

  Parhaat menovinkit Erä-Kainuusta!

  Lue Erä-Kainuu täältä
 • Kuvituskuvassa kolme symbolia ja tekstit ruokapaikat, näe ja koe, majoitus.
  Käyntikohteet, majoitus, ruokapaikat jne. palvelut

  Paikallinen tai matkailija! Täältä löydät ruoka- ja majoituspaikat, nähtävyydet, aktiviteetit ja paljon muuta!

  Suomussalmen matkailutoimisto
 • Ilmari Kianto 150 vuotta

  Suomen kirjallisuuden merkkihenkilöihin kuuluvan Ilmari Kiannon syntymästä tulee tänä vuonna kuluneeksi 150 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi Suomussalmella järjestetään useita tapahtumia.

  Juhlavuoden tapahtumat löydät täältä