Ajankohtaista

Pesiön kyläyhdistyksen puheenjohtaja Kirsi Manninen (vas.) ojentaa Pesiön kyläkirjan Sonkajärven kylä- ja yhdistysparlamentin puheenjohtaja Riitta Tommilalle.
May 15

Kyläilta Suomussalmella maanantaina 22.5.

Suomussalmen kunta järjestää yhteistyössä Elävä Kainuu Leader ry:n kanssa kaikille alueen kylätoimijoille suunnatun keskustelu- ja suunnittelutilaisuuden maanantaina 22.5.2023 klo 17–20 kunnantalon valtuustosalissa. Tilaisuus alkaa kahvittelujen merkeissä klo 16.30.

Kyläillan ohjelma:

klo 16.30 alkaen
– Kahvit ja vapaata seurustelua

klo 17.00 alkaen
– Kunnan ajankohtaiset, puhujana kunnanjohtaja Erno Heikkinen.
– Kylätoiminnan ajankohtaiset, aiheeseen johdattaa Elävä Kainuu Leader ry:n kyläkoordinaattori Marjut Kyllönen.
– Kylätoiminta nyt ja tulevaisuudessa -työpajat: yhteistä pohdintaa ja ideointia työpajoissa.
– Kuinka Kainuun kylätoiminnan organisointi tulisi hoitaa tulevaisuudessa? Vapaata keskustelua aiheesta.
– Kainuun kyläjaoston edustajan valinta: tilaisuuden osallistujat valitsevat Suomussalmen edustajan Kainuun kyläjaostoon.

Tilaisuuden jälkeen voitte keskustella vasta valitun kyläkoordinaattori Marjut Kyllösen ja elinvoimakoordinaattori Anu Komulaisen kanssa oman kylän tilanteesta sekä Leaderin edustajan kanssa rahoitusmahdollisuuksista kylien omille hankkeille alkavalla rahoituskaudella.

Tarjoilujen järjestämistä varten pyydämme ennakkoilmoittautumiset 19.5. mennessä sähköpostitse Marjut Kyllöselle (marjut.kyllonen@kainuuleader.fi). Ilmoitathan osallistujien nimet, yhdistyksen ja mahdollisen erityisruokavalion.

Tervetuloa, vietetään mukava ilta kyläasioiden parissa!

Artikkelikuva Pesiön kyläparlamentista syksyltä 2022, jolloin Suomussalmelle kävi vieraita Sonkajärveltä. Kuvassa Pesiön kyläyhdistyksen puheenjohtaja Kirsi Manninen (vasemmalla) luovuttaa Pesiön kyläkirjan Sonkajärven kylä- ja yhdistysparlamentin puheenjohtaja Riitta Tommilalle.

 

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi