Ajankohtaista

May 12

Keskustelutilaisuus liikuntatapahtumista 24.5.2023

Haluamme kutsua teidät mukaan yleiseen liikuntatapahtumien info- ja keskustelutilaisuuteen, jollainen järjestetään jokaisessa kunnassa touko-kesäkuun aikana. Suomussalmella tilaisuus järjestetään keskiviikkona 24.5. klo 17.30 Kahvila Ravintola Seurahuoneella (Kauppakatu 7). Tämä tilaisuus on avoin kaikille, jotka haluavat olla mukana kehittämässä Suomussalmella ja Kainuussa järjestettäviä liikuntatapahtumia.

Tilaisuus on osa laajempaa Kainuun liikuntatapahtumat roadmap 2030 -liikuntamatkailun kehittämishanketta, jonka tavoitteena on lisätä ja monipuolistaa Kainuussa järjestettävien liikuntatapahtumien määrää sekä tukea alueen matkailuelinkeinoa. Hanketta esittelemässä on Marita Kaipainen Kainuun Liikunta ry:stä. Tilaisuuden aikana käymme läpi hankkeen tavoitteita ja suunnitelmia, sekä keskustelemme yhdessä siitä, miten voimme edistää liikuntatapahtumien järjestämistä ja kehittämistä omassa kunnassamme sekä maakunnallisesti.

Tilaisuudessa on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja jakaa omia näkemyksiä liikuntatapahtumien kehittämisestä omassa kunnassa. Toivomme, että tilaisuudesta muodostuu aktiivinen ja avoin keskustelu, jossa voimme yhdessä vaikuttaa oman alueemme kehitykseen. Osallistuminen ei edellytä erityistä osaamista tai taustatietoja hankkeesta ja on tarkoitettu kaikille alueen yrityksille, matkailutoimijoille ja urheiluseuroille, joita kiinnostaa alueen tapahtumien kehittäminen ja lisääminen.

 

Tervetuloa mukaan!

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi