Ajankohtaista

Mar 23

Lasten temppuratalauantai

Alle 10-vuotiailla lapsilla on mahdollisuus temppuradalla liikkumiseen lauantaina 1.4.2023 klo 12.30–14.30 liikuntahallilla (Urheilukatu 5). Osallistuminen tapahtuu ilman järjestettyä ohjausta eli omatoimisesti vanhemman tai huoltajan kanssa. Tapahtuma on maksuton. 

Temppuradan ovat suunnitelleet Suomussalmen Rastin tanssi- ja voimistelujaosto ja Suomussalmen kunnan liikuntapalvelut.  

Ruukinkankaan alueella järjestetyn laskiaistapahtuman temppurata liikuntahallilla sai suuren suosion, ja sille toivottiin jatkoa. Suomussalmen liikuntapalvelut on yhdessä seuratoimijoiden kanssa suunnitellut vastaavia tapahtumia, joista aprillipäivän temppurata on ensimmäinen. Jatkosuunnitelmat ovat vielä hieman kesken. 

Lisätietoa: liikuntasihteeri Hannastiina Piikivi p. 044 585 7900. 

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi