Ajankohtaista

Feb 21

Kulttuurin kohdeavustusten hakuaika on alkanut!

Duo Pokara on saanut Suomussalmen kulttuuriavustusta.
Duo Pokara on saanut Suomussalmen kulttuuriavustusta.

Suomussalmen kunnan vuoden 2023 kulttuurin kohdeavustukset ovat haettavina maaliskuun 10. pv saakka. Kulttuurin kohdeavustuksilla tuetaan kuntalaisten itse järjestämää kulttuuri- ja taidetarjontaa.

Avustusta voivat saada suomussalmelaiset yksityishenkilöt ja Suomussalmelle rekisteröidyt yhdistykset. Avustusta voidaan myöntää myös ulkopaikkakuntalaisille toimijoille, mikäli avustuksella tuettava toiminta kohdistuu Suomussalmelle, tai siitä on muuta merkittävää hyötyä kunnalle.

Täytetyt hakulomakkeet tulee palauttaa annetun hakuajan puitteissa kulttuuritoimistoon. Toimitettujen hakemusten perusteella sivistyslautakunta tekee päätöksen tuettavista hankkeista huhtikuun kokouksessa.

Hae kulttuurin kohdeavustusta tästä linkistä!

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi