Ajankohtaista

Feb 03

Suomussalmen ympäristönsuojelumääräykset

Suomussalmen kunnanvaltuusto hyväksyi Suomussalmen kunnan ympäristönsuojelumääräykset ja niiden perusteet kokouksessaan 20.6.2022. Päätöksestä valitettiin Vaasan hallinto-oikeuteen. Vaasan hallinto-oikeus hylkäsi valituksen 22.12.2022 antamassaan päätöksessä. Vaasan hallinto-oikeuden päätöksestä ei ole haettu valituslupaa Korkeimmasta hallinto-oikeudesta määräaikaan mennessä, joten ympäristönsuojelumääräykset ovat astuneet voimaan.

Lue lisää ympäristönsuojelumääräyksistä täältä.  Linkki vie sivulle: suomussalmi.fi > Asuminen ja ympäristö > Rakennus- ja ympäristönvalvonta > Ympäristönvalvonta

Sivulta löydät linkit ympäristönsuojelumääräyksiin, tulostettavaan pdf-tiedostoon (linkki määräyksiin myös tässä) ja ympäristönsuojelumääräysten perusteisiin, tulostettavaan pdf-tiedostoon (linkki perusteisiin myös tässä)

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi