Ajankohtaista

Feb 01

Esiopetukseen ilmoittautuminen ja vanhempainilta

Lukuvuoden 2023–2024 esiopetukseen ilmoittautuminen alkaa 1.2.2023. Hakemista koskevat infokirjeet ja hakuohjeet postitetaan kaikkien kunnassa asuvien vuonna 2017 syntyneiden lasten koteihin. Kirjeessä on tietoa esiopetuksen järjestämisestä ja esiopetusikäisten päivähoidon järjestelyistä eli täydentävästä varhaiskasvatuksesta. Ilmoittautuminen päättyy maanantaina 20.2.2023 klo 12. 

Vanhempainilta tulevien eskareiden huoltajille järjestetään keskiviikkona 15.2.2023 klo 17.30 Karhulanvaaran koululla (Ståhlberginkuja 2). Ilmoittautumiset tilaisuuteen sähköpostitse pe 10.2.2023 mennessä koulunjohtaja Pekka Kemppaiselle tai apulaisrehtori Jussi Toloselle (etunimi.sukunimi(at)edu.suomussalmi.fi).  

Ilmoittautuminen esiopetukseen ja täydentävään varhaiskasvatukseen eli päivähoitoon tehdään sähköisesti. 

Esiopetukseen hakeminen tapahtuu Suomussalmen kunnan Wilman kautta. Wilmaan on ensin luotava tunnus vahvaa tunnistautumista käyttäen. Tunnuksen luomisen jälkeen pääsee tekemään esiopetushakemuksen. Linkki. 

Esiopetuksen ulkopuolella tapahtuvaan päivähoitoon eli täydentävään varhaiskasvatukseen haetaan Suomussalmen kunnan varhaiskasvatuksen sivujen kautta. Tämän linkin kautta ei voi hakea esiopetukseen.  

Jos sähköinen asiointi ei jostakin syystä onnistu, infokirje ei saavu kotiin tai olette vasta muuttaneet tai muuttamassa Suomussalmelle, ottakaa yhteyttä sivistyspalveluiden henkilökuntaan, esimerkiksi koulusihteeri Titta Moilaseen, p. 044 777 3329, titta.moilanen(at)edu.suomussalmi.fi tai palvelusihteeri Niina Hoppendorffiin, p. 044 777 3180, niina.hoppendorff(at)suomussalmi.fi. 

 

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi