Ajankohtaista

Jan 31

Tekstiilikeräys Suomussalmella

Kodin poistotekstiiliä otetaan maksutta vastaan Suomussalmen lajitteluasemalla 31.1.2023 alkaen. Keräykseen kelpaavat huonokuntoiset, mutta kuivat ja puhtaat vaatteet ja kodintekstiilit. Samaan pussiin voi laittaa myös hyväkuntoista tekstiiliä, jolloin ne lajitellaan myöhemmin Kajaanissa kierrätyskeskus Entringin myyntituotteiksi. Poistotekstiilit on tärkeää pakata tiiviisti muovipussiin, jotta ne eivät kostuisi lajitteluaseman keräysastiassa.

Suomusalmen kierrätysmyymälä Miilu ottaa myös vastaan hyväkuntoisia, puhtaita ja kuivia sekä myytäväksi kelpaavia vaatteita ja kodintekstiilejä. Sinne voi viedä myös hyväkuntoisia peittoja, tyynyjä, patjoja ja mattoja, mutta huonokuntoisina ne kuuluvat maksullisena jätteenä lajitteluasemalle tai omaan sekajäte energiaksi -jäteastiaan.

Työpaja Hanslankarit vastaanottaa edelleen Hiljaista kansaa varten vaatteita, paitsi ei housuja.

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi