Ajankohtaista

Jan 20

Suomussalmen vuoden 2022 liikuntatekopalkinto SuPS:n lentopallojaostolle

Suomussalmen kunnan vuoden 2022 liikuntateko -palkinto on luovutettu Kainuun liikuntagaalassa 20.1.2023 Suomussalmen Palloseuran lentopallojaostolle.

Palkinnon perusteluissa todetaan, että SuPS:n lentopallojaosto on liikuttanut suomussalmelaisia yli 50 vuoden ajan, ja useana vuotena lentopallo on ollut paikkakunnan ylivoimaisesti suosituin sisäliikuntalaji. Jaosto on järjestänyt puulaakiturnauksia joka vuosi, kahta koronavuotta lukuun ottamatta. Beachvolley-turnausta on myös järjestetty vuosittain jo yli 30 vuoden ajan.

Jaoston valmennustoiminta on ollut erittäin aktiivista ja hienoja saavutuksia on kertynyt vuosien saatossa useita. SuPS:n lentopalloilijoita on ollut mukana maajoukkueleireillä ja aluemestaruusvoittoja on saavutettu useita. Lisäksi vuonna 2005 C-tytöt voittivat Suomen mestaruuden. Parhaimmillaan nuorten sarjassa on pelannut 10 SuPS:n lentopallojoukkuetta.

SuPS:n lentopallojaoston pitkä historia ja aktiivinen toiminta näkyy kunnan salivuorovarauksissa edelleen. Tänäkin päivänä lentopalloa pelataan viikoittain 12 eri ryhmän voimin, joissa ikäjakauma on juniorista senioriin. Tällä hetkellä jaostossa pelaa kaksi joukkuetta nuorten sarjassa.

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi